Uteritt!

 
ute i skogen och myser med min ponny!
 
sänder alla tankar till min kompis amanda som ramlade av sin ponny och bröt foten! vi tänker på dig!!
Publicerat i Allmänt
Taggar: fint / häst / kul / love / promenad / ronja / ute / ute / älskar / öronbild
Kommentarer (0)

Fälttävlanskortet

 Nu var det gjort! jag klarade fälttävlanskortet :D happysmile! åkte till tränaren, var med på träningen och sen red jag bara en bana på hennes fält! det var superkul! klarade kortet hur bra som helst sa hon :D så nu har jag anmält mig till en Pay&Cross och nästa år ska jag till Tågarpsorten(skåne) och tävla, lite osäker på stavningen men sen ska vi i till Udden(småland) och starta där. sen ska jag kolla lite mer, får dock helst inte va längre än 3 h körning dit... det hade inte kommit ut fler på TDB.. 
 
provade en Tekna sadel (hopp) som jag lånat hem, tror dock att den är för smal. måste kollla upp! men det var ett bra steg iaf :D bestämde mig att om jag blir nöjd med den så ska jag kanske köpa en dressyr med, har ju en annan som funkar med en teddypad under. ni får väl se vad jag tycker om den sen ;)
 
 
så nu framöver kan ni räkna med mig på fälttävlansbanorna! 
 
hoppningen blir nog bra med en ny sadel iallafall!
Njut av lördagen, själv har jag kvällsjouren idag och morgonjouren imorgon...
 
/fälttävlansbrud, med fälttävlanskort! :)
Publicerat i Allmänt / Fälttävlan ♥
Taggar: 2012 / 80 / 90 / cm / felfritt / fin / fint / fälttävlan / fälttävlanskortet / hopp / hoppning / hoppsadel / häst / jour / kort / kul / love / ponny / prov / ronja / sadel / sadelinprovning / teddy / teddypad / tekna / test / träning / ute / vacker / älskar
Kommentarer (0)

Uteritt!

 Idag red jag ut i skogen :) det gick bra, skrittade bara! sen när jag kom hem till stallet så travade och galopperade vi lite :) kul!
 
Imorgon tar jag mitt fälttävlanskort! ha en trevlig helg :)
 
/fälttävlansbrud
Publicerat i Allmänt
Taggar: 2012 / box / dressyr / fin / fint / går / hage / häst / kul / love / ponny / promenad / ridhus / ronja / träning / ute / ute / uteritt / vacker / älskar
Kommentarer (0)