trött som ett as

idag är INGEN bra dag känner jag, är trött som fan rent ut sagt. känns inte som jag är människa, mer en zombie. gårdagen var rolig men ändå tuff, och jag tror att det tog väldigt hårt på mig trots att jag inte märkte det. men om jag får chansen igen ska jag helt klart hänga med. Imorgon ska jag tävla ronja, det publiceras klasser osv senare! 
 
Nej jag tror inte jag ska ut och festa ikväll på hallarna, har helt enkelt inte tid/ork/sömn för att det skulle gå. och att rida bakis tror jag inte blir så schysst för ronja, tänker på  henne och mig.
 
dessutom har jag inte ens börjat packa, vilket jag måste göra, det enda som typ är rent är min kavaj och ridbyxor! 
 
 dagens outfit!
//jeans cubus//linne newbody//tröja cubus//

skulle kunna döda

för ett gulligt litet barn just nu, träffade 3 x åk1-3 idag när vi var iväg med drillflickorna. vi började med g-klaven,inget speciellt, gick inte så bra för vi var utomhus så det var svinkallt.men men, inga jättegulliga barn precis, men en kille i min grupp var faktist duktig.
 
vi åkte vidare till hoby och träffade ännu mer söta barn, uppvisade lite drill där med, dock så var där ganska lågt i tak, men barnen jag lärde ut till var alla rediga naturbegåvningar, aldrig att jag var så duktig precis i början när jag efter 5 min kunde en rörelse, faktist lite stolt där. pratade lite med barnen och dom frågade typ:
vilken klass går du i? jag går i 7an
vart ska du gå på för gymnasium? ett ridgymnasium i halland, ska försöka med riksintag.
rider du? japp, jag har 2 egna hästar
rider du för sporren? ja det gör jag!
känner du hen? japp, det gör jag :)
känner du hen också? ja, båda är supershyssta haha, såå gulliga! :')
 
åt lite mat på hobyskolan, chicken nuggets så det blev helt ok mat
fortsatte vidare mot fredriksberg, här var vi i deras gympasal, såg typ ut som när vi var i bjuv och tävlade på deras uppvärmningshall. visade upp drill här med, gick bra, tappade aldrig staven. blev tilldelad en grupp med dom mest söta barnen i heela universum. var jätteduktiga, sen sprang alla och hämtade pennor och papper, så var det hela igång, skulle skriva autografer åt 35 ungar, tog lite tid men det var dom värda. känns som jag har gjort värsta dagen för ett barn, blev faktist glad själv.
 
åkte med mamma och åt mjukglass, var värd det efter detta!
 - mums!
 
åkte till stallet och red helgus, uteritt med alla dess gångarter, var vääldigt fin, gick i form i skritt + trav sen galopperade jag honom ordentligt
 
ronja och jag skrittade ut en sväng. 
 
nu ligger jag hemma heelt utslagen och lyssnar på min underbara spotify lista, ska börja med en inlämmningsuppg till hkk, som ska vara inne idag. YOLO lixom!

både ja och nej

är väl svaret på om det gick bra idag. 
 
NEJ - dressyren gick inte alls bra, var spänd och drog, och jag bröt av ifrån galopp, när det skulle vart fortsatt. hon var så jävla fin på framridningen, men när hon kom in i ridhuset så bara ballade hon ur totalt, hon blev knappt ens kontaktbar. 48% och 76 straffp. 
JA - hoppningen gick bra, var riktigt fin och lyssnade på mig, linnis filmade allt, kändes bra att sätta kombinationen,   . 0 fel, fortfarande på 76 straff, 
 
NEJ -  terrängen gick skit. fick ett onödigt stopp på en stock med grav under, fick ett stopp på hindrett innan vattnet, och fick 3:e stoppet på ett sketet litet hus. dock var huset väldigt tittigt, hon gillade inte det alls. tror inte jag ska till udden och debutera så mkt mer, var lixom en alldeles för svår bana när 6 av 9 vägrar ut sig. 
 
uddens possetiva var tjejen i seketeriatet, hon var verkligen trevlig. jämfört med vissa andra. 
hoppbanan var också jättefin, bra ihopsatt
 
dock var terrängbanan allmänt svår och banpersonalen vääldigt sur men men, taggar dagstorp om ca 1 månad och hoppas det går bättre då!
 
btw har jag ledig dag imorgon, ska iväg me drillet till kl 2, sen ska jag till stallet och rida!