här var dagen avklarad.

sådär var yttligare en dag klar. Imorgon kommer konstigt nog augusti, känns galet att denna sommaren gått så fort. men har man roligt flyter tiden på.

idag skrittade jag ut en liten bus vid namn ronja och det var skönt att sitta på ponnyryggen igen.

imorgon står ridning på schemat.
Helge och jag kommer terrängträna och bilder klickas. rider från 18 så ska se om jag hinner ge ronjus ett regält dressyrpass på morgonen eller innan kl 14. tror det blir morgonen.

mer om idag är väl att designen - headern blev klar. blev nöjd och den kommer nog upp under de närmsta dagarna. ligger redan på min lösenordsskyddade testblogg så det blir bara att flytta den.


haha hittade en bild som min syrra tog i öved.ser ni stövlarna hur ballt de sitter! högt och tight blev min melodi!

Snart klar

Sitter och finslipar detaljer nu på designen, kommer bli mycket bättre. Dock väntar jag tills efter terrängträningen med Helge då jag hoppas få nya fina bilder på honom, har ju ingen direkt terrängbild på honom, så därför väntar jag. 
 
Kommer vara i ljusare lila runt, men resten och så kommer nog gå i vitt och svart. enkelt och bra! kanske kommer slänga upp den med headern jag har nu, om jag får idetorka med en ny header. 
 
Idag öser regnet ner, ganska skönt att bara ligga inne under täcke. Har inte ens börjat packa till imorgon, men det kommer efter hand tror jag om jag blir klar med designen. 
 
 
 

Lugnt och skönt

Känns som detta kommer bli min Helge-vecka, haha, nej men det känns som att det är så sjukt roligt att rida honom nu. Älskar den lille plutten, nästan lika mkt som Ronja, är helt svårt att förklara, ville sälja ronja på direkten för mindre än 2 veckor sen, och bara ringa på 2 anonser. Men. Jag Älskar Ronja, det skulle aldrig gå. Jag gör allt galet med Ronja, litar till 2000000% på henne, älskar helge med. Och kommer även att rida honom om jag blir för lång för Ronja eller om jag passerar 19 år. Men jag hade helst ridit och tävlat Ronja hela livet, är sjukt roligt att tävla ponny och KOMMER göra det tills det inte går av någon anledning, men jag vet att min sista ponnytävling, kommer jag öslipa, serriöst gråta. Vill inte ens tänka på det. Har bestämt mig att tävla de båda paralellt tills jag måste ha storhäst. 
 
Iallafall red jag helge idag igen, skulle runt om hålan, där han än så länge stressar upp sig ibland, linnea och jag har dealat att det är jag som rider han där. Bara jag. 
 
Gick jättelugnt och fint. Kanske för att vi vände innan korna, men han var jättefin, jobbade honom hela rundan i form. Skrittrundor är så mysigt, man kan prata och ta det lugnt. Red även runt om kajen, där han aldrig varigt innan, och vi började med vägen, det har han heller aldrig gjort. Därför är jag jättestolt över honom, pluttebäbisen. 
 
Idag fixade vi även mycket mer hage till hästarna, och precis när vi slutade så började det åska och regna, snacka om timing!
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra helt 100, vet bara att jag ska packa så att jag har allt klart för träningen på torsdag och kolla upp med ronjas terrängbenskydd och packa lite till tågarp och även till markarbetet, är ganska skönt att ha det gjort!
 
Även lite tid imorgon ska läggas på bloggen, funderar på en ny design, vi får se ;) Tidsinställa kommer jag också att göra. Snacka om chillpill dag!