lyckan

när helge går fint och jobbar bra, trots baksteg ibland gick han jättefint. lillekillen har även önskat sig ett pullarträns och bekväm av sig så han önskade sig ett mjukt dyonträns med brett nackstycke... märkestönt nummer ett får nöjja sig ganska bra med ett från hööks tror jag. liite skillnad i pris då höökstränset mamma gillade finns för 425 kr. får väl ta mig till hööks någon dag. annars tycker jag att han passade i ronjas träns... och sålänge jag inte vunnit 1 mille så får han ha det tills mina päron är snälla och betalar ;)
ser inga problem med detta faktist...
 
ronja och jag gjorde värsta exprimentet, hon och jag skrittade 15 minuter upp till en äng, skrittade max typ 20 meter inan jag insåg att den inte blev bättre så jag vände och travade lite på vägen hem och red på gårdsplanen. jobbade igenom henne i stritt och trav ordentligt. gick jättefint och börjar inse att 35 minutersframridning inklusive 15 minuter skritt är vad den ponnyn behöver för att visa sin bästa sida. det kommer jag ta med mig till tågarp!
vill bara säga att sadlen låg fantastiskt utan padden och då kunde jag ha magplattan och av den får hon jämnare tryck och då jobbar hon bättre och då går hon i form lättare i dressyren och då blir hoppningen bättre och tillsammans blir fälttävlan perfekt och allt det blev möjligt för att jag tog bort padden under hoppsadlen. vilken god spiral ;) 
 
har förrästen pratat lite med min förra ponnys fodervärd, och man kan inget annat än att bli glad i hjärtat. vilken underbar människa med kärlek till djur. Love My Life!
 
/fälttävlansbrud :)

Vila i frid fina kanin ♥

har ett tråkit besked att komma med. En av våra tvilling systrar har idag lämnat jorden. Sahne min systers kanin dog natten till idag. Det känns rent ut sagt förjävligt. Sahne var vår i nästan 2 år. vi fick hem henne sommaren (4 juli) 2011.
 
du är himlens finaste kanin, RIP ♥ 
 
sahne som liten. 
/fälttävlansbrud med röda ögon.

planer för dagen

 
idag ska jag prova rida ut ronja med hoppsadlen och ska försöka se om hon kan ha hopplattan (ev att jag tar bort padden) ska ut och köra lite galopp på henne och försöka galoppera henne ganska mycket i korta stunder så att hon kan jobba av dig lite energi eftersom hon fick en välförkänt vila igår. 
 
ska även ta hem lite saker från stallet så jag kan fortsätta packa till tågarp. tex västen rider jag ju aldrig med annars så den kan ju åka med hem, ska fixa med lite tyglar med då jag märkte att jag inte får tävla i mina gummityglar i dressyr. även lite småsaker som typ martingal osv. dessutom ska min sadel med hem och smörjas så det hinner gå in i sadlen så det inte färgar av sig lika mkt som det gjorde i ronneby. har en spray från wintec som är superb, men det färgar av sig från teknan så det är ett måste. 
 
Ska även setill att kolla av så att alla saker är hela och fina. dagen innnan jag skulle till olofström knäckte jag ju min sporrem till hälften så thats nice...
/fällttävlansbrud