hårdträning

idag körde jag hårdträning alla simone style och red både helge och ronja, men innan dess skrittade jag och linnea ut ett varv runt hålan, så dem var riktigt uppvärmda. 
 
Ronja: Ronja körde jag base idag, inte så mkt krav på formen, bara mest av med energin, dock fick hon ju inte precis gå som ett stolpskott. nöjd faktiskt, trodde inte det, men hon gick bättre och bättre. ska se om jag och nea kanske kan ta någon bild imorgon, får se, ronja har faktiskt tappat liiite i vikt sen igår, och tror hon blir finare och jag kan komma till ridlägret med en "normal'' ponny. ;)
Helge: Helge körde jag lite hårdare med, tyckte han behövde det lite, dock var det ganska varmt och han blev svettig, dock galopperade han i 10  minuter när jag red i kanske 15 (?) men jag travade 5 och skrittade av 10 sen, tyckte inte  att han tog yttertyglen så bra som man hade önskat, det var bara på ena delen av volten där han gärna flöt ut och så fort man var och korrigerade honom så var det fullt fräs (ingen överskotts energi alls inte) 
dock ska jag nog rida både på morgonen och kvällen imorgon, tror det blir så, linnea ska spela på någon stipendiekonsert och vi ska på en liten aktivitet med familjen så får se. 
 
BTW sa jag kl 12 att jag trivdes bra som ensamvarg, och trodde jag kommer vara singel länge, Bara det att jag snackade lite med en killkompis på FB, Vi får väl se vart det leder ;) 
 

ändrade planer

idag blev det inte som jag tänkt mig, då det hände en sak som kommer stanna utanför bloggen (inget allvarligt, båda hästarna och jag mår bra men vi kunde inte flytta hem dom) 
 
kunde inte rida ronja idag, tiden fanns inte. blir så ibland, dock ska båda få en genomkörare imorgon. 
 
Ronja börjat gå upp i vikt nu, vilket jag hatar men mamma säger att det inte är så tjockt för att vara en ponny, men för mig är det pinsamt och ronja ska ridas hårt resten av veckan. 
 
flyttar hem hästarna senast om 2 veckor, lång tid jag vet, men vad kan man göra? 
 
iallafall blir jag heelt mad på en jävla lärare som ger mig en fucking betygsvarning 3 jävla dagar innan betygen sätts! existerar inte ens i min värld, hemsk är den läraren, jävla tant tro inte att jag behöver betyg i det onödiga ämnet, aldrig kommer jag jobba på hennes lektioner igen. via ett mail dessutom. FÖR hon kinde ju INTE säga det till mig när vi hade lektion i tisdags, FUCK SKOLAN, aldrig mer. never i do it, never.

Snart klart!

Har stängslat sommarhage nästan hela min lediga tid, troligen flyttar vi ut dom imorgon, då vi bara har att fästa handtag, sätta ut vatten + saktsten, sen kommer dom!
 
Longerade ronja idag, gick ganska bra, dock har hon börjat brunsta som fan, men men, det går över, får bara se när.  
 
Imorgon ska vi bada i skolan, die hell die, dock har jag inga inlämningar, fick D i religion, Borde igentligen bara fått E, eftersom jag var nere på F, men det jag gjorde var tydligen bra. 
 
Imorgon bjuder jag på en massa bilder på hagen, och kanske med när ronja och helium har kommit, om det inte blir för mörkt ;)