Klipp och klistra

Idag känner jag mig mer produktiv än någonsin. Avsnitt ett och två ligger klara på datorn och väntar bara på att få bli uppladdade till youtube. Känns ganska grymt, ska snart sätta mig ner och klippa ihop allt till avsnitt tre. Kan vara skönt att ha det gjort. Sen har Amanda bytt till IT/Media på tisdagarna så där måste vi både klippa och spela in så vi har klart allting åtminstonde en vecka fram i tiden. De sista tagningarna till avsnitt ett och två spelades nämnligen in i fredags. Imorgon ska avsnitt ett släppas. Kan avslöja att inte ha allt för höga förhoppningar på avsnitt ett, där vi mest kommer presentera oss själva. Men i avsnitt två händer det grejer! Dock kan det vara bra att kolla på ettan! Samt där kommer ni få lite tjuvtitt på lite av programen. 
 
 
publicerar trailern en gång till. Ingen missar nu! 

Tempo med alaska

Idag fick alaska sig en genomkörare på fältet, han var jättefin och kändes pigg trots gårdagens tuffa dressyrpass. Fortsatte lite i samma spår när jag red fram, mycket volter samt serpentiner. Galopperade lite innan vi tränade tempo. Kändes som att P90s 480m/minut tempo var lagom, kom in rätt ifrån början. 
 
Fick idag även ett mms ifrån ronjas nya ägare, hon har det så bra som hon kan ha det. Blir behandlad som en prinsessa och bara igår fick hon två timmar med bara borstning och flätning! Känns underbart att hon fick bo just där. Kan inte beskriva hur både ledsen och glad jag är på samma gång. Ledsen som få för jag saknar henne något enormt. Men samtidigt glad hur perfekt hon blir behandlad. Två timmar med rykt och flätning hade jag ALDRIG haft tid med när jag har alaska. 
 

min prestigesadel

drömsadel verkligen, lovade ju er bilder för ett tag sedan! Det är en prestige varsailles som är underbart skön! Ska faktiskt rida i den idag då tanken är att vi ska upp och träna tempo. Ska även sätta nya stigläder på den. Köpte 3 par nya men då jag var osäker på storleken (tog 120) så flyttade jag från hoppsadlen till dressyrsadlen igår och dubbelkollade. Idag ska dock denna få egna! Skönt  att slippa byta för nu har jag ett par stigläder till varje sadel!