bilden beskriver allt...sadlar... liten del av en konversation jag hade med Amanda innan idag, sen ska vi inte börja prata ilandsproblem så därför är det borta ur bilden. Vi har prövat två hoppsadlar, dock utan större framgång. Vill ha en jädra SVART sadel, 16"-16,5" ev liten 17" och fan rent ut sagt jag vill ha den nu.

för att övergå till dagens ridning så skedde den i sadlen som i nuläget ligger bäst änsålänge, han var ruggit fin i slutet, dock var han irriterad av två sadlar som inte låg bra (red högst 10 min i vardera sadel) och sen när jag bytte var det samma drömponny som jag föll för i Danmark. Lite turbulent när vi skulle hem från ridhuset dock. men det löstes och under tiden tränade jag och Alaska på någon sorts lättare form av frihetsdressyr, med bravur! dock var det lätta saker som att följa mig utan grimmskaft i trav och skritt och svänga åt höger och vänster samt stanna ibland. dock räckte det alldeles lagom för oss så alla var nöjda med det!ThrowBackThursday

- Min första fälttävlanstävling med ronja, P70 i tågarp
- Ronja och jag blev andraplacerad i Karlshamn 2/11-12
- Terrängträning för magnus gällerdal som gick toppen
- Vi var i tågarp och tränade första gången (Imorgon är detta precis ett år sedan) 
- Jag tävlade helium för andra gången i mitt liv, resultat 0 fel i 80 och 4 fel i 90.

Gårdagens ridning

Red ronja sen laskis, det är otroligt vad olika dom små ponnisarna är, men båda är väldigt speciella på sina sätt. 
 
Ronja har jag ju inte ridit så himla mkt sen jag köpte A, men linnea har. Dock hade ronja vilat dagen innan så hon var ruggit stel i sitt bakben, jobbade mycket med lösgörande, bogar och ben, ökade och sen även på slutet krävde jag lite form av henne. Det var ganska skönt att hon blev så pass mycket bättre i slutet, sen fick hon faktiskt stå med fleecetäcke, och som alltid äta hallongodis...
 
Alaska däremot skrev jag i tisdags att han var uppjagad av stormen, men igår var han RUUUUUGIT fin, känns mycket bättre att rida dressyr i en dressyrsadel istället för en hoppsadel som ligger sådär. Vi provade att rida igenom debutant programet, vilket han gjorde med bravur, dock lite jobbig i galoppen. Sen provade jag att rida igenom delar av Lättklass programet vilket han var duktig på. Det kommer nog kännas bättre och bättre ju längre jag har haft honom, till våren när fälttävlanstävlingarna börjar igen så kommer vi nog sätta det bättre. 
 
Idag så ska jag rida Alaska iallafall, sen får vi se på de andra hur vi gör med dom, alaska ska gå en uteritt på ca 30 minuter som uppvärmning innan vi går ner i paddocken och jobbar där. 
 
känns lite enformigt att visa samma gamla bilder om och om, dock har jag tyvär bara två bilder (där jag sitter på) som jag kan visa. Måste fixa till detta ;)