Because all of me, loves all of you

Inget händer i mitt liv riktigt nu, känns drygt att driva bloggen utan något att skriva om. Har ganska ont för tillfället, ska duscha och fixa till mig lite. 
 
Var i stallet innan idag och hälsade på Laske och Helge en stund, skönt att lukta på häst i alla fall. Laske har det toppen med lite minivila och man märker att han faktiskt behövde det. 

Ska ligga och fixa till min käraste blogg lite, tidsinställa. Imorgon så är det drill 11-16, sen ska jag sätta mig ner och kolla tävlingar osv! var ju även med på bild i tidningen idag med laskis om våran andraplats, men nu ska vi snart pröva vingarna för nya utmaningar i P90!
 
 

helgis får skor & jag tar det lugnt.

Sitter just nu i stallet och kollar på när Helge får skor, laske är inne som sällskap och äter mat. Idag ska jag försöka gå med han innan kl 17 då jag ska iväg, men annars så får jag ta det imorgon. De hade tydligen lekt ordentligt i hagen igårkväll, och han har ju vila nu ett tag.

Imorgon så händer det inte mycket, och bloggning är tråkigt när jag inte får träna, ska försöka fylla upp tiden med massa andra inlägg, men ja det är svårt. Vi hörs ikväll med något roligt inlägg hoppas jag, utrustning eller något annat som har "to-die-for" listan!
och dagens väder - Lovely!

Slutkörd

Efter operationen som tog typ 50 minuter är jag helt slut i huvudet, det var ansträngande psykiskt och även fysiskt. Känner mig blåslagen och ska vänta en timme nu innan jag slänger i mig ungefär 900mg tabletter... 
 
Ligger och kollar på sune i grekland, mest för att ha någonting att göra. Vi hörs när jag själv är lite mer uppladdad, ska försöka gå till skolan imorgon för jag känner mig helt okej i kroppen och efter natten lät jag må ganska bra...
 
Min älskade ronja <3 att det idag är ett halvår sen hon flyttade är skrämmande, jag saknar dig skruttis!