min sista heldag på praon

imorgon runt halv 10 åker jag, så detta blev typ min sista dag i stallet. imorse så fixade jag vattnet samt torkade krubbor osv. Sen så när vi typ va klara med allt så gick vi hem, åt och lite så! efter det så gick vi till stallet, och efter det så fick jag rida Dusty, en fin 5-åring från Irland. efter det var det de vanliga typ. ta in hästar, borsta och göra i ordning hästar.

efter det fanns det inte mkt kvar för mig att göra faktiskt. så jag är "hemma" och gör typ ingenting.
Träningsoutfit

Vad tycker ni om denna outfiten? Väntar inte ens på svar för att denna outfiten är supersnygg! Och det bästa är väl ändå att jag har ALLTING, och den kommer vara supersnygg på Alaska. Jag är ju lite svag för stilrena matchningar på träning, även på tävling. Hade lätt kunnat tänka mig denna fast med vita ridbyxor på en hopptävling. 
 
Ska få denna på någon plåtning någon gång fram mot våren, dock hade jag mer än gärna satt på Alaska denna i sommar, när vi har hästarna hemma blir det ju så mycket lättare med att kunna fota, för då gör det ingenting om häst 1 rids kl 2 och den andra kl 9. 
 
Sluttjatat, får försöka ha denna på någon fälttävlansträning, förslagsvis på nästa terrängtillfälle (troligtvis när vi rider terräng i tisdagsgruppen) Åh, snygglaske kommer bli så snygg! :)

torsdag

åh äntligen kollat ikapp alla PH avsnitt! skönt!

ni fattar inte vad jag saknar att kunna blogga via en dator... hade tom kunnat ha min skoldator, bara någonting. iallafall så fick jag besked nu när jag kikar med Linnea att jag blir hämtad på lördag fm. ska väl kanske bara förklara hur man får fram GPSen ifrån telefonen. väldigt smidigt sålänge man fattar, men det är ju såhär att min familj är bara teknisk inom vissa punkter, och det är ju alltid jag som fixar GPSen....

idag har varit en händelserik dag. vi gjorde klart det mesta i stallet, gick hem vid 10.30 och åt varm choklad med grädde samt mackor. sen var det hovslagaren för vissa hästar, de bjöd på cola och någon god bulle!(Simone diggar skarpt) sen pratade jag lite med en av hovslagarna, och det visade sig att han hade någon kompis i mina hemtrakter! riktigt skoj, pratade vidare och så.

sen höll Anna hoppträning för tjejerna som jobbar, gud vad man lär sig på att bara kolla! sen fick jag hänga med Anna till emv, där hon dressyrtränade! jädra vad fina hästar där fanns alltså! sen så gjorde vi klart det sista i stallet.

kikade även med Amanda innan, satan vad vi saknar varandra. känns mer som en syster än en vän. typ lite som tvillingar, och jag saknar min familj faktiskt. och min säng. och hästarna. galet vad jag är en hemmagris... Amanda, nästa gång så ska vi praoa på samma ställe, och sen får du Lixom bara hänga med vart jag än bosätter mig. saknar någon att dela mina knäppa tankar och funderingar med!

ha det bra!