utesluten

Som vissa av er säkert redan sett på equipe så blev jag utesluten ur dagens terräng. Fick stop på hinder 2&3, sen gick det bra fram tills hinder nr 6 som va trappa ner med 2språng. Alaska ville verkligen inte gå ner, och det tog mer än 30s innan han gick ner (klassas som stop då) och i i nästa nerhopp blev det inte mer.

Är väldigt ledsen och besviken. Banhoppningen kändes inte helt 100 pga min Ridning. Sen dressyren gick helt okej. Inte vår dag.


nu kör vi!66% & 8fel än sålänge. nöjd!

Dagstorpsortens RF

Ny dag nya möjligheter - och idag är det läge att testa dom på fälttävlansbanan på en av mina favorittävlingar, nämnligen Dagstorp. Idag startar jag 08.18 och jag ska starta en P90! Alaska står bak i transporten och det ska bli himla kul att rida idag, det är ju faktiskt första gången för oss som ekipage att tävla i dagstorp och första gången vi rider P90, jag rider mitt livs första P90 med. 
 
Dressyr: I dressyren är det Lätt Klass 2010programet, vilket vi tränat på ett tag. Det var skänkelvikningarna som ställde till det ordentligt i början, men eftersom jag hittat knapparna mer och mer nu så tror jag det kommer gå bra, när jag har tränat för angelica har det gått bra. Runt 65% är vad jag gärna ska upp i, men vi får se! Hoppas att han inte blir rädd för dressyrstaketet, måste träna lite mer med sånna konstigheter. I udden var det det som hindrade oss från 70%.
 
 
 Danmarks outfiten är på! Har den svarta kavajen då den sitter mer slimmat än den röda. Sen är den svalare med ;) Får se om det går sig att rida fram i den rosa tröjan och sen ha kavajen över och det inte syns... Alaska var ju så snygg i detta senast!
 
Hoppning: I hoppningen så hoppas jag att jag kommer kunna rida en bra runda som gärna är 
felfri, men jag ska rida på känsla och försöka göra det bästa vi kan tillsammans, älskar ju dagstorps fina gräsbana och jag hoppas den är lika fin nu som den var förra året. Har tränat på 95 banor, hoppas hoppas.
 
 
 
 
 
I hoppningen kommer jag rida i mitt orangea schabrak.  och svarta ggbenskydd... Sen så får jag se om jag byter hjälm, troligen då den är så skön! Det enda som inte går 100% bra är det röda pannbandet - vi får rida så fort så man inte ser pannbander ;) *skämt* 
 
Terräng: I terrängen så hoppas jag att det går bra, vilket man alltid gör. Jag hoppas ju gärna på en nolla. Första gången jag rider P90 terräng, tempot kan vi. Han hoppar bättre med högre hinder så vi får rida så bra som vi kan. Omöjligt är det absolut inte. Min lilla lask kan, och tillsammans hoppas vi på att sätta det sista SM kvalet samt kunna rida P90 i laget!
 
 
I Terrängen kommer jag rida i rött, min snygga röda outfit! Jag ska ha det röda pannbandet men jag orkade inte redigera in det... Jag får se hur kallt det är men troligen rider jag bara i den tunna tröjan, det är ju sista maj. Rött hjälmöverdrag fungerade inte alls... Om vi inte är bäst är vi ju iallafall snyggast!
 
Vi hörs som vanligt mellan banhoppningen och terrängen med lite resultat och så, håll tummar och tår för oss idag!