Gårdagen

I går bestämde vi oss för att dra till Växjö med familjen. Vi shoppade julklappar, med bla besök på Charlies, Hööks och Grand Samarkand. Tyckte vi gjorde riktiga fynd eftersom det var BlackFriday erbjudande hela helgen. Inhandlade en ridkjol från Uhip, som är min julklapp. Red i den idag och den var så grymt bra! När vi var  på hööks skulle en i personalen kolla hur ett plagg satt över armarna, och jag fick kommentaren "SHIT vilka muskler du har!" Och tydligen var jag ett vandrande muskelpaket, skämtade vi om ;) Väntar med att visa allt tills julafton, eftersom detta är mina julklappar. Tycker vårt upplägg där jag får välja och vara med och prova ut  vad jag ska ha är mycket bättre. Jag ligger precis mellan 34-36 och XS/S/M, så jag är väldigt svår att hitta något som passar. Det är *OMG*-varning på allting, och jag är väldigt nöjd. 
 
Vi åkte glada hem, jag hoppade i en annan tröja innan jag drog på kväll med vårt kära US i yxnarum. En av mina närmaste kompisar Alma (aka Palmen) var där, vi skrattade, dansade, gjorde tacos och lekte lekar. Jag vann hela havet stormar. Så extremt bra är jag. Vi körde viskleken, kortleken, "antingen eller", Limbo och dansstopp. Hittade dragningskraft till min twin Wilma, vi dansade tryckade och körde på riktigt snygga moves hela kvällen. Hela kvällen innan jag var hemma runt ca halv 11. Sjukt rolig kväll. Vi tränade på danserna till julshowen och jag tog på mig att  klippa musiken, kul när jag kan bidra med något jag åtminstonde kan! :)
 
 
Lite av gårdagens snapshots. Kul som tusan var det. 

I just want to say - Im sorry

Men mitt schema nu är inte att leka med. Bestämde mig för att inte ens klicka in här förrens jag skulle vara "halvklar" med en inlämning som är på tisdag. Gör det sista imorgon, och sen finslipar jag det på Tisdag. 
 
Ja, dagen... Vaknade vid 8-tiden och åkte till stallet. Passade på att göra klart allting som typ mockning, mat och vatten. Sen var det hem, äta och hopp in i duschen... Fixade klart mig, pluggade stenhårt i två timmar. Japp... Åkte sen in till Ronneby, gick med facklor som vi i drillet alltid gör. Det var fint, fick gå på lätt bästa platsen och det gick jättebra. Glömde dock mina varma vantar... KUL!
 
 
Åkte direkt till stallet. Invigde min julklapp, en ridkjol från Uhip! Valde att använda den tidigare, eftersom jag är en frusen typ. För mig spelar det ingen roll om jag får den just på julafton och den ligger i ett paket, utan jag uppskattar den ju mer nu när det är svinkallt. Om ett tag får ni utvädering!!
 
Red Alaska en sväng. Han var sjukt fin. Pigg, glad och frammåt. Har verkligen inte mycket att klaga på. Red inte så länge dock, bara en halvtimme. Men det kändes så bra så jag valde att inte köra mer just idag. Vi red ute på galoppslingan, och där låg en del vattenpölar, så vi trimmade galoppombyten eftersom Alaska hoppar över vattenpölarna, söt jag vet! Imorgon ska han nog få gå ett längre pass, fokus på samma saker. Han är grymt maffig i traven just nu, som  han har varit i galoppen ett tag. Ska bara jobba upp skritten till dess maximala punkt, sen är min ponny grymt bra! På tisdag är det träning, och jag är väldigt taggad, han är så extremt fin nu i all ridning, och hoppningen är INGET undantag. Ge mig en terrängbana... ;)
 
Red sedan den andra hästen för dagen. Helge och jag kutade omkring i mörkret i skogen ;) Han är också sjukt kul att rida nu, har bytt sadel på han (skriver mer om det imorgon) och jag kommer åt han SÅ mycket bättre. Han är SÅ fin att samla nu, och det märks vilken träning som gett resultat, och det är minsann dressyren. Lite svårt har jag allt ändå att samla galoppen, men jag bryr mig inte så mycket eftersom det kommer enklare inom dressyrstaket. Lite sugen på att prova någon hoppträning med Helge-busen också. I år kommer jag vara ute i god tid med hans lösa planering, så vi kan spika datum. Går inte att tävla 2ggr/år om man vill komma någonstans. 
 
 
Är ni duktiga med reflexer såhär års? Jag bryr mig inte så mycket om att det är mörkt, men andra ska se mig. Har alltid reflexer på, och tycker fler borde ha. Inte så svårt att fixa med ett ländtäcke och lite på benen. Supersmidigt. Skulle aldrig förlåta mig själv om H/A blev påkörd av en bil bara för att vi inte hade reflexer. Alaska poserar glatt i hans outfit för dagen, fint? :D

Häst 1 klar