Fin Alaska

 
 

Ett filmklipp publicerat av ♡ Simone Andersen ♡ (@siimoneanderseen) den Okt 10, 2014 t4:55 PDT

Här har ni ett kort filmklipp ifrån dagens ridpass, han va så sjukt fin trots att jag red barbacka. Vi tog det bara lugnt idag, kände att vi kunde rida ut en låååång runda för vi hade så mycket tid. Och förresten - glöm aldrig reflexer. Alaska har alltid sitt ländtäcke på sig, idag hade jag "bara" handskar, för att vi red i dagsljus. Det kan rädda liv, så chansa aldrig och rid utan. Tänkte bara påminna er! Har en liten film till när vi red i de mysiga löven längs vägen, men jag har inte den här och nu, men ni får den sen, lovar! Kram på er!

New love

Alltså, nu bloggar jag från min nya telefon. Med den uppdaterade bloggappen jag inte kunde ha på min gamla telefon. Jag är helt kär i dess funktioner! Bästa är dock att den är vattentålig, och stöttålig, inser ni att jag har hittat "The one"? Fick den i tidig julklapp, kändes som en bra deal att ha telefon tidigare och få mindre presenter då!
 
På måndag  eftermiddag så kommer mitt nya simkort modell mindre, så då kan jag förhoppningsvis kunna börja använda den, tills dess är jag okontaktbar. Jag trodde först det skulle bli ett problem men jag inser att det kommer bli sjukt skönt, inte ens ha telefonen med sig. 
 
Till er som känner mig - jag har samma nummer, och på tisdag får ni gärna skicka ett sms med ert namn så ska jag spara ert nummer. Jaja, jag är helt inlove för alla sociala medier är uppdaterade typ exakt som på iphone, så jag är med i matchen igen. 

JippieKul fredag va? Lösenordsbyte på allt är ju kul...