Äntligen har jag lite koll på grejerna!

Det tog smärre två timmar för mig att fixa i ordning tävlings och träningsplaneringen. Men nu är den åtminstonde gjord! Jag har nog det tuffaste schemat utav alla 16-åringar i hela blekinge. Men jag kommer älska varje sekund utav det. Sovmorgon är överskattat ;)
 
Nu är det lite plugg som står på listan, därför sitter jag nu vid skrivbordet. Älskar struktur och har på min tempolista på spotify på hög volym. Livet hörrni! 
 
I morse var vi i stallet, hade morgonutfodringen och passade på att rida Alaska ett pass ut på galoppsträckorna. Denna gången med martingal och det gav faktiskt resultat direkt. Han var mycket finare och med mig mer idag. Han tyckte det var skönt och härligt att komma ut i det fina vädret. Allt är klart där, vilket betyder att jag ska bara vara hemma hela dagen.
 
Att jag bara ens får ha denna utsikten, jag älskar det. Nu blir det plugg, sen blogg och sen slappa! Ha en bra lördag hörrni! :)

Helgens Attgöra-lista

Denna helgen är tanken att inte ligga på latsidan! Jag har lite saker att göra, stå i och ta tag i! Tänkte att jag ändå kan visa er mina planer! 
 
* Jag har fyra läxor som ska göras, skickas in och delas. Det är i engelska (x2), Idrott och Hemkunskap. Vid tid kanske jag eventuellt men bara utifall att kanske hinner göra 5 frågor i biologi. Fast jag vill inte haha. 
 
* Rida, Alaska ska få gå lite dressyr är tanken! Vi ska träna program, delar och verkligen nöta tills det sitter! 
 
* Bloggen, måste liksom också prioriteras. 
 
* Veckostäda. Ungfär lika intressant och roande som biologi, men okej. 
 
* Sparar det bästa till sist ;) Ta en kalender, skriva ner ALLA tävlingar(jag har planerat) med blyerts, nationella prov, och annat viktigt. Struktur, och när den släpper blir jag smått galen. Lägga en plan och fixa upp detta. Måste ha en plan för livet känns det som. Om man ska ha ett lyckat 2015 så kan vi inte direkt ligga på latsidan. 
 
 
Inser ni att vi imorgon går in i mars månad?! Jag har faktiskt överlevt vintern bättre än aldrig förr. Om lite mer än en månad är det också dags för FÄLTTÄVLAN!

Liten reflektion

Måste bara få lov att tänka ut lite. För en sak jag har tänkt på, är att jag är helt utmattad en fredagkväll, men måndag morgon glatt studsar ur sängen (okej studsar gör jag inte).
 
"Normala människor" 

Ugh, det är måndag. Tisdag är jag jättetrött. Onsdag är jag normal, Torsdag, glad, Fredag överlycklig, Lördag FEST och Söndag uppe, kollar på film halva natten. 
 
När jag ärligt kollar över mitt, så ser det lite mer ut såhär: 

Måndag, Ny vecka, nya möjligheter. Pigg efter helgen och utvilad. Tisdag, livet är härligt. Onsdag, njaa börjar ta emot lite. Torsdag, Fast skojar du? Ja, jag måste upp ur sängen idag. Fredag, Zzz, jag går till skolan i pjamas. Det blir bra det, för jag är halvdöd. Lördag, Morgonutfodring, gör klart stallet, vilar hela dagen, Söndag, Vila hela dagen, sover ut. Höjdpunkten är så ska det låta och då är det fest i soffan, gärna med massa popcorn och halvsovande. Måndag igen, utvilad och pigg!
 
 
Det jag ville få fram är faktiskt Jag är typ omvänd? En fredagkväll är jag nästan död, sover och håller nätt och jämt ögonen öppna framför soffan. Ta dock mina vänner, som lätt festar både fredag,lördag. Hur orkar en människa egentligen? Det borde väl inte vara så extremt krävande att ha häst trots allt? Jag vet att man inte ska jämföra, men hela jag är så annorlunda, jag älskar måndagar, pigg och utvilad. Medans andra är verkligen jättetrötta. Min första tanke är ändå att jag är en tråkig människa. Men nej? Jag har mycket fritid, och skulle i dagsläget aldrig ändra det. Eller är det likadant med andra hästmänniskor? Medans jag är svintrött en fredag, är det veckans höjdpunkt för någon annan. Tisdagar är bra dagar. Finns inget dåligt med tisdagar. 
 
 
Brukar ni också jämföra hur ni allmänt beter er jämfört med era "icke-hästiga"  kompisar? Jag tycker det är lite intressant, men det kan vara lite knäckande i 10 minusgrader, men är ute och rider, fryser fingrarna av sig direkt efter skolan, och så får man en bild på varm choklad, netflix och värmefiltar. Det borde vara regel på att man bara får jämföra ifrån mars-oktober, annars blir det lite för jobbigt ;)