Klockan på 7!

Imorgon är det uppe med tuppen. Hästarna står i stallet, Helgis är supertaggad. Beräknar att åka till Öved runt 9,30 och jag har lite saker att fixa här. Typ duscha, smörja stövlar och packa sista (typ kudde, tandkräm osv). Sen drar vi helt enkelt. Helge åker i en superren transport eftersom vi la en stund på att få den top notch åt han. Skönt att inte ha all tidsnöd, tvådagars ftw haha! 


Såklart, imorgon kan vi inte ligga på latsidan, jag ska fokus och göra allt rätt från början av dagen. Vi höres alltså när vi höres, dvs när tiden finns. Tills dess får ni ha det så jättebra! 

Tyyyp färdigpackat

Snart så! Det tog smärre 3h att noga smörja allt som behövdes, sen behövde vi handla lite inför helgen också. Sen fixade vi boxarna så hästarna står inne bra inatt. Därefter blev det hem igen, lägg ihop det sista osv. Har fått koll på övriga kläder att gå banan i osv, så det ska nog klara sig riktigt bra. Alla hårsaker är med. Fast med tanke på att vi inte åker tidigt alls imorgon så kommer allt ut i bilen och fixas klart då. 

Ska även dra ut en sväng barbacka på hästarna. Men innan dess ska jag äta, haha... Och när hästarna är ridna ska jag duscha innan jag kryper ner i sängen och ska sova läääänge. En viss katt lyckades få upp min dörr i morse och väckte mig typ 20 i 7, och jag kunde inte somna om. Huvudanledningen till att jag sover med dörren stängd... 
Vi hörs och syns, nu ska jag mata in hoppbanan i mitt huvud från equipe och fortsätta dansa runt och lägga ihop saker lite här och var. Och just det, mina nya stövlar måste smörjas. Haha! 

Dressyrsyndrom 2.0

Dags att smörja, wiho. Stigbyglar tvättade redan och saker börjar äntligen komma på sin plats. Tar och smörjer båda sedlarna idag och rider barbacka ikväll är tanken, bättre att ta allt på en gång om man som jag smörjer för första gången detta året. 

Annars? Ser att båda hästarna sover ordentligt i hagen, så det ska bli skönt för dem att sova inne idag. Imorgon åker vi, äntligen! 


Nu ska jag slänga på en härlig spellista och smörja resten av dagen, haha... 2 träns, 2 par stövlar, 2 sadlar, en magplatta osv. Mycket behöver man, haha!