Godmorgon god middag god kväll

Här ekar det tomt men alltså att sova i sin egna säng gjorde att jag sov ostört i 11h. De två senaste dygnen har jag alltså sovit i över 32 timmar. Och jag är fortfarande trött. Haha! 

Uteritt med båda stjärnorna idag, Alaska pigg som bara den, men fin. Lite svårt att kräva allt av han nu, men formen känns riktigt bra! 

Helge fick delta på sitt babypelham, han har ju varit lite stark ett tag nu, så jag provade ut över småstockarna i skogen. Han var sååååå fin och tillbaka hos mig hela tiden, han drog ingenting och vi hade inga problem med varken gas, broms eller liknande. Nu blev han mer reglerbar! Skönt med tanke på att han är stor, jag liten och vi båda ska kommunicera. Kändes bra med avståndsbedömningen också, så detta kommer bli kalas! Tror minsann att nästa tävling kör vi H100! Ska bara bestämma när den blir av. Lets Go! 

På torsdag har jag tackat ja till en träning för Magnus gällerdal på flyinge, så vi ska dit då. Härligt! Kameran såklart laddad! 

Imorgon har jag förhoppningsvis mer tid för bloggen, då ska jag försöka visa bilder från bla Spanien och shoppingen! På kvällen rida Alaska en sväng och förhoppningsvis fixa lite bilder. Sen ska jag börja skissa på en ny design, eller ja, nytt färgtema och header hit. Men sommarbilder behövs då! 

I min egna säng!

Att klicka in här igen, liksom Hallå och framförallt HEJ!!! Det var ett tag sedan, vi har haft begränsade wifi möjligheter på hotellet, relativt bra på donken, men man kan ju inte sitta där hela tiden, så då har inte bloggen blivit högprioriterad, utan istället att höra av sig hem, instagram och skriva med saknade kompisar osv. 

Spanien har for real levererat så himla mycket. Jag älskar det. Maten var inte helt okej, flaskvattnet Blä och jag blev förkyld i lördags (alltså sista dagen där) men tog lite halstabletter och la mig igen. Sen mådde jag bättre, och har inte känt av så mkt varken igår eller idag. Nu resan hem har jag sovit i ca 16-17h och är fortfarande jättetrött? Haha, där nere blev det inte mycket sovit kan jag säga. Energidrycken där var god, faxe kondi är gott, och poweraid, mountain dew citron osv. Så ja, jag lever, haha!! 

Brände mig rätt ordentligt på bröstkorgen, men annars är jag jämnt brun. Vädret har varit perfekt, underbart och riktigt härligt! 

Imorgon ska jag sammanfatta resan och vad vi gjorde de olika dagarna! Shoppade dock inte så mycket, men det kan visas ändå. Vi höres hörrni, min säng där var inte lika skön som min tempurmadrass här. 

Mer om det imorgon. Nu kallar sängen. Imorgon har jag lång to-do-list, duscha i svenskt fräscht vatten, äta god frukost, äta kött igen, dricka massa kranvatten, sova i skön säng, prata svenska, rida, njuta över att bara vara. Men hörrni nu är jag tillbaka lite starkare, behövde lämna Sverige ett tag. Svalaste noteringen under hela resan var 29 grader, men det har varit strålande sol, varmt och skönt hela tiden. Och vi besökte olympiska Stadion i Barcelona. Jag var i extas länge! 

En vecka med kolossalt mycket dansband, badande, glada miner och underbara människor. Jag har också köpt en selfiestick. Åh Gosh imorgon åker datorn fram och då ska jag blogga som bara den!!


Idag får jag träffa min lilla diva!

 
 
 
 
Massa minnesvideor, oj vad vi utveklats tycker jag! Även om han är dödligt snygg på sista videon. Min ponny, idag när jag kommer hem ska jag greppa godis och sen springa ut och pussa på han och även på Helge. Nackdelen att vara borta ett tag är ju faktiskt att man saknar sina djur något enormt!