Nattdags

Alltså gosh.. Har legat i sängen med datorn i MINST, alltså minst en och en halv timme. Har något hänt ang bloggen? Svar nej. Och mitt rum är nästan lika kaos som innan. Jag tar det imorgon, om vi kommer hem inom rimlig tid. 
 
Helge var helt okej fin, inte världens bästa men ja, efter en korrigering att man inte kan springa omkring med mig hur som helst så funkade knappar och allt igen. Bubbis... Imorgon ska vi köra till max. Jag ska försöka må bättre, men ärligt, halstabletter är det vidrigaste som finns, avskyr det så mycket. Hoppas för guds skull att min hals är bättre imorgon. Eller hörrni, vem bryr sig? Vi kör ändå. Finns alltid kolsyrad dricka på tävlingar, och det gör mig levande. 
 
HelganBelgan, vi kör outfiten ovan imorgon, belive me, snyggast! 
 
 
 
 

Vad vill ni se här på bloggen?

Snart går vi ju in i en ny månad, mer bestämt gör vi ju det imorgon redan. Jag känner att ett flow är på väg ang bloggen, och såklart kommer jag ju blogga på utför vad jag känner, men jag känner också att jag är villig att höra er åsikt. Ni gör ju faktiskt halva bloggen, det ska vi aldrig glömma.
 
Så här kommer jag ge er möjligheten att få vara med att påverka! Ni kan få önska exakt vad ni vill här, och jag ska försöka göra mitt bästa för att uppfylla allt! En del av er önskade ju lite videobloggar i slutet av sommaren, och det ska jag verkligen ta upp igen och försöka. Det blev ju inget då... 
 
Som sagt, kommentarsfältet är erat, ta chansen och va hur anonyma ni vill. Idag får ni det. Nu får ni på verka! 
 
Helge, alltså dör inombords av hur snygg han är. 

Sista oktober

Att vakna upp i en gigantisk säng, inte mycket slår det. Mitt mående är väl relativt oförändrat. Mår varken bra eller dåligt, så med en lugn dag kommer tävlingen imorgon gå perfekt. 
 
Vad står då på schemat idag? Jo en del saker ska göras, en del är viktigare än annat. 
 
Viktigast:
  • Packa det sista inför imorgon. En del saker ska smörjas, allt ska läggas fram osv. 
  • Rida Helge. Han ska joggas igenom idag, röra på sig i låg, rund form i skritt och trav, följt av lite stretchning, lek och bus = få han på toppenhumör. 
  • Alaska ska tränas på terrängbanan av min tränare. 
Vill hinna med:
  • Plocka i ordning i mitt rum, få ut saker som inte används och inte ska vara här. Sortera i lite lådor, flytta omkring och göra fint. 
  • Fixa la bloggo inför morgondagen. 

That´s it. Men först behöver jag äta frukost, innan jag kommer börja beta av punkterna. 
 
 
Lite härliga bilder från terrängbanan i sommras. Det kryper i min kropp, saknar terrängen så.