Svar på frågestund del 2

Vilken av de 4 50-shadesböckerna är bäst enligt dig?
 
 
Svår fråga, senaste är ju så himla bra och ger den sista pusselbiten, men jag älskar 50 nyanser av mörker. Alla är dock vääääldigt bra. 
 
Vilket är ditt favoritcitat?
 
 
"Du inser inte hur dåligt du egentligen har det förrens du tittar tillbaka, och inser att du faktiskt har det 1000 gånger bättre nu". 
 
Favoritblogg?
 
 
Hmm, linnolsson.se skulle jag nog säga. När jag har tid för att läsa andra bloggar, dygnet borde ha typ 26 timmar. 
 
Vad tycker du om politik och vad tycker du om HBTQ?
 
Jag fullkomligt älskar politik och igår på vår SO insåg jag att jag nog minsann borde bil politiker, formulera meningar så de blir övertygande kan jag. Jag tycker det är roligt och jag är rätt insatt, speciellt gillar jag att diskutera *flyktingkrisen *terrorproblem *Nato *Valfrihet och *Starkare straff. Som ni säkert vet, och denna informationen kan ni hitta i princip överallt, så står jag åt höger (blått). 
 
Ang HBTQ tycker jag väl egentligen ingenting. Kärlek som kärlek, låt folk älska mer. Jag själv är hetero, men det är liksom ingen big deal. Gör ingen skillnad och man ska ha samma rättigheter oavsett vem man älskar. Lovewins. 
 
Tycker du att du bryr dig mycket om hur du ser ut?
 
 
Alltså att svara nej skulle vara en lögn. Jag sminkar mig en del, och brukar alltid gå till skolan med smink, men hur pass mycket varierar. Sen vill jag gärna matcha kläder så jag ser någolunda presentabel ut. Så ja, en del bryr jag mig. Att jag sen alltid duschar beror på respekt mot andra som inte uppskattar hästdoft/allergier. Men ja, jag bryr mig, men allt är upp till en själv! 
 
 

5 saker du säkert inte visste om mig

1. Jag är extremt kitlig. Framförallt på sidorna av magen, men benen och fötterna samt ryggen är också ställen som andra knappt kan röra. Problematiskt? - ja, det kan man lugnt säga. 
 
2. I övrigt är jag en ganska kramig person. Men om jag inte känner en person är det minst 1 armlängds avstånd som gäller. 
 
3. Är jag på sådär riktigt dåligt humör brukar jag ha Lady Gaga på högsta volym i lurarna ett tag, sen kan jag eventuellt börja tänka på att socialisera mig lite. 
 
4. Jag vill alltid gå och lägga mig med ett leende på läpparna. Vilket jag gör 99% av alla nätter. Efter jag helt enkelt slutade bry mig om onödiga saker, sorterade bort energitjuvarna i mitt liv och började leva life helt enkelt, så mår jag så himla bra. 
 
5. Jag är typ imponerad utav mig själv att ha klarat blogga i över 3 år. Liksom vem trodde det egentligen? Och min svenska har inte blivit ett dugg bättre, ibland glömmer jag att tidsinställa, och vissa inlägg blir lätt platta och tråkiga. Men f*n vad jag älskar det ändå. 
 
 En selfie från igår när jag lyckades med hår och ögonbryn så allt var helt perfekt. Är man ändå snygg för någon gångs skull ska det ju förevigas. 

Tacotisdag

Alltid när det är tacos på 3G drar vi dit, och idag är inget undantag. Så om ca 30 minuter ska jag dra mig dit. 

Iallafall börjar inte mina lektioner förrens om en timme och jag har faktiskt tagit det rätt lugnt denna morgon. Passade på att locka håret och känner mig rätt fashion. Precis som alla de få dagar jag börjar bryr mig. Brukar ju joina dresscode 2 - träningskläder, typ varje dag men idag blev det lite finare. Jaja, sluttjatat om det. 

Ikväll blir det ridning av Helge igen, ska känna om han är bra i benet. Håll tummarna! 

Alaska var så fin igår på dressyrträningen, så jag ska se om jag hinner jogga han i skogen på hackamoret, då blir han glad. Älskade Helge! Senare idag får ni bilder från helgen!