Höstens måstenHÖSTENS MÅSTEN från Zalando
 
1. Väska | 2. Topp | 3. Skinnjacka | 4. Tröja | 5. Kappa | 6. Boots
 
 
Någonting som får mig ändå att längta till hösten lite är alla fina höstoutfits man kan göra. Jag älskar de jordnära färgerna som är inne i år, och det är verkligen min stil. Mina favoriter i collaget här ovan är verkligen väskan, polotröjan och skorna. Riktigt, riktigt fina!
 
 
Sponsrat inlägg

Lite fint in igen!

Men åh! ÄLSKAR Spooks och Marietorps ridsport! Såg att de hade fått in jordens snyggaste grå ridbyxor i min modell, och det har jag saknat att ha. Älskar grått och det är verkligen jättefint till blått, svart, vitt och även riktigt färgglada outfits. Jag och min syster beställde tillsammans, så det blev ju en liten summa ändå, och vi fick med två par ridstrumpor, helt gratis. Service man inte förväntar sig är verkligen SÅ guld värt ❤︎ Så en riktig shoutout till dem! 
 
Bilden är dessvärre rätt missvisande, de är färgen vid knäna som de är över hela byxan såklart. Och så två par strumpor, de verkade verkligen riktigt kvalitativa, så mjuka och sköna. De ska märkas till tävling, icke något annat haha! 
 
För er info så är det väl lite sisådär på hästfronten just nu. Vädret var sämst nu på kvällen, så Latte fick vila idag med, en dag extra skadar inte. Har lite småhjälp till Alaska just nu. Och som ni märker är det väldigt svårt att driva en hästblogg då, haha. Och japp, skolan, man bara what. Börjar ifrågasätta mitt val av ekonomilinjen alltså, haha! Alla lärare inleder med "Det är mycket vi ska hinna med i år" när vi har miniintroduktioner på de nya kurserna. Gick i skolan till 16,30 idag, så är helt slut haha. Roliga nyheter väntade dock på mig när jag kom hem, hoppas detta går igenom, då blir jag superglad! 
 
Imorgon ska jag gå i skolan, plugga, rida och plugga lite till. Från 10,25-16,10. Ska för övrigt plugga matte för ovanlighetens skull(?) Ofokuserad var ju förnamnet idag, haha.. 

Tisdag 30/8

Idag ska jag ut och skritta Latte, mjuka upp henne och rida henne lite mysigt i skogen. Gav henne vila igår pga vi ändå tävlade, även om vi inte fullföljde. Nu är det bara att träna vidare. Nästa helg är det Flyinge (9-11 september), och då ska vi minsann ha bommarna på vår sida! 
 
Bjuder på tre fina bilder från när vi tävlade i stensäter, fina fina Latte.