Anmäld till flyinge
Årets första stilterräng, nu kööööör vi!

Våroutfit

Att jag är lite frånvarande med ögonen får ni förstå, solen var precis så dålig som bara den kan vara.. Men men. 
 
Som jag har sagt så älskar jag brunt/beige/svart outfit och valde igår att göra det lite fint med en skjota. Gosh vad jag vill rida såhär i vår och sommar! 
 
Pannband från Kingsland // Skjota från HM // Väst från Spooks // Ridbyxor från Spooks // Vanliga svarta ridstrumpor 
 
Tycker dock att det blev finare när jag vikte upp ärmarna. Men det kändes som en outfit jag och Latte hade kunnat döda lite i, haha. Älskar. 

Spooks Ricarda Grip

Helt fast i mitt grip-system på mina vita bralls, flertalet ridbyxor som är på sista versen nu, och dessutom en crush på biege. Därav fick dessa godingar flytta hem till mig och bli välkomnade till det slitiga livet här. Jag var verkligen SÅ nervös när det gällde storleken, det stod överallt att de var små i storlekarna. Har i både ridbyxor och vanliga jeans XS, så jag tog det i dessa med och de satt klockrent. Så nej, har man lite verklighetsuppfattning är de normala i storlekarna. (*Brace yourself - hatet är påväg*) Nej men gå efter storlekstabellen, en 34a/normal XS är också XS. 
 
 
 
Visst är de S J U K T snygga? I den övre prisklassen ja, det håller jag med om, men wow - så värt det. Jag som ändå kommer upp i närmre 15h ridning på en vecka, jag behöver hållbara ridbyxor kan vi ju lugnt säga. Beställde från spooks hemsida som skickade snabbt och bra. Tumme upp!