*Fingers crossed*

Men nej, nej, nej, nej. Det ÄR inte meningen att jag ska ha gränsen till feber, huvudvärk och muskelont. Det är alltså redan dags för mig att inta sängläge, förbereda mig för sovmorgon imorgon och hoppas på att sova bort detta. Jag har aldrig tid att vara sjuk, men just nu är det 100x så olägligt. Men men, kroppen tar ut sin rätt på att jag alltid måste prestera topp. 
 
Förhoppningsvis kräver bara min kropp ett par extra timmars sömn och ett par mindre måsten. Klarar inte av att vara hemma från skolan nu för då kommer jag åka på resurs eftersom jag ligger precis på gränsen till efter. Och jag tänker inte låta någon annan rida Latte. 
 
Ska se om jag hinner något med bloggen inför imorgon, har en hel del idéer men det får jag ta imorgon isåfall. Nu - Sova! 
 
 

Mot Kalmar! 🌟

Bästa med paddan är ju definitivt dess selfiekamera, haha.... Iallafall är vi nu på väg till Ikea i Kalmar, ska bli kul att komma iväg på en liten tripp, längesen nu!
 
Förstår inte vad jag gör med ögonen men det va svårt att ta selfies när bilen skakade.  Jaja, strunt samma 😆
 
 
Alltså älskar att  kunna ha skinnjacka igen, snart tror jag vi tar denna förgivet i garderoben igen!

Halva helgen klar

Alltså wow, fullt upp hela tiden... 
Gårdagen var också en bra dag, en sån exempeldag man är glad på. Fler sånna tack!
 
Idag började jag dagen med att inte orka gå upp ur sängen.. Men upp och iväg till ridhuset med Latte. Hon skötte sig prima ännu en gång, och vi trimmar på läxorna vi fått med oss. På måndag kör vi äntligen dressyrträning! Efter det var det hem, äta massor av chiapudding och dricka smoothie i evigheter framför KonståkningsEM! Sitter påriktigt som klistrad, det är så fint ju. 
 
Därefter var det bara ut i regnet igen. Red Alaska, alltså han var SÅ himla fantastiskt fin. Kärleken för honom är så stor. Mjuk, lydig och jobbade på riktigt bra. Min lilla ponny. Sen upp på stora Helge. Han behövde lite tid på sig idag för att komma igång helt, men sen gick han fint! Han har ju inte kunnat jobbats pga vargtänder och uppsliten överläpp, och fått gå i hack, så han ville alltför enkelt lägga sig på bogarna och inte jobba uppåt. Men efter ett tag var han vanliga Helge igen, och jag kan bara säga - Jäklar vad mycket häst han är att rida nu när jag ridit Latte ett tag?! Helge blir man trött av att rida, Latte får man bara alltid jäklig träningsvärk i magen av... 
 
Iallafall kommer jag imorgon dra till Ikea, en liten tripp. Ska bli så kul! Sen på kvällen kommer all tid läggas åt plugg efter jag ridit Latte. Min självdiciplin har inte riktigt varit på topp denna helgen...
 
Det har bara blivit väldigt väldigt mycket just nu. Mycket i skolan, jag har två hästar på helfart och rider Helge ordentligt med, min telefon lever ett eget liv (dvs gör den självmordsförsök 32 gånger om dagen så jag är ganska okontaktbar, kan inte ta bilder ect), Jag har så lång att-göra-lista och måste-ha-lista (som i sig stressar så mycket). Så jag blir så trött att jag ligger och sover istället. Rimligt 😉. 
 
Men en fin bild på Latte fungerar alltid. Älskade prinsessa ❤︎