Sista november

Men åh, har vi faktiskt överlevt november utan vidare vinterdepprisioner ännu? Svar JA. Herremingud vad skönt. Imorgon går vi in i december. Spoiler: Jag har redan julpyntat mitt rum, haha. Är iallafall väldigt taggad på att börja öppna vår TBS-julkalender! Det ska bli så roligt att se vad den innehåller. (She who has the gold makes the rule) 
 
Imorgon är det december som ni vet, vilket betyder 30 dagar kvar till 2017. Jag ska faktiskt unna mig semester nu är tanken. Jag behöver komma bort för att sen återkomma på jullovet igen. Men ni kan ta det lugnt, bloggens julkalender kommer vara igång i sann anda. Det blir lite små års-reviewer i bildformat, så bildbomer i drivor. Plus det kommer dyka upp välskrivna inlägg, som är skrivna redan nu, typ mitt2016, ni ska få utvärdering av målen, få se vad jag shoppade på black friday och svar på frågestunden kommer komma upp, så det kommer ju definitivt vara värt att klicka in. Plus ska uppdatera hur det går i helgen när vi drar till Ronneby och tävlar DM. 
 
Är ni laddade för december? Önskar ni er något i julklapp? Hur firar ni jul? Tell me. Jag ser fram emot att ha avklarat halva årskurs två, inte få panik över due-dates och älska omvärlden lite. Prioritera vänner. Latte ska ändå ha välförtjänt vila efter helgen, plus hon ska vaccineras igen. Ska också träna Latte massor från marken, det behöver vi. Det känns bra. Jättebra. 
 
 
 

Glad

Tänk om man skulle varit såhär glad varje gång man gått till tandläkaren? Haha fina latte. Alltid lika glad.

Tisdagsschema!

Woah, äntligen är tisdagarna i november SLUT. Eller snart iallafall. Tisdagarna är ju väldigt långa, och väldigt grå.  Idag har jag också väldigt långt schema, så jag behöver fokusera extra idag. Men eftersom jag redan sen innan vet mitt schema så publicerarjag här och nu hur mitt schema idag ser ut, och såhär brukar en vanlig tisdag se ut, med lite skillnad för min morgon. 
 

05,50 - Vaknar, borstar tänderna direkt, tvättar mitt ansikte, ibland duschar jag, brukar alltid göra det på kvällen innan. Sen hoppar jag i kläder, tvättar och petar in linser, sminkar mig och fixar mitt hår. (Brukar ta mellan 20-40 minuter), sen fixar jag frukost och äter. 
 
06,55 - Åker till bussen som går 07,12, men dit är det 10 minuter, och jag behöver felmarginalen på min sida. 
 
8,00 - skolan börjar, idag skriver vi nationella prov i engelska. Det är läs och hörförståelse just idag, vår sista del då uppsats och muntliga är klart. Idag VILL jag SÅ gärna lyckas, eftersom jag tycker att det gått väldigt bra för mig i de andra delarna. 
 
10,45 - NP är klart, vi drar oss mot något matställe. 

Mellan 11 och 12,40 - Lunch. Idag blir den extra lång. Annars bruakar jag inte vara på skolan förrens 11,40 och har en timmes lunch, men okej det fungerar. 
 
12.40 - Privatjuridik, ett av mina favoritämnen. Vi jobbar just nu med brott och straff, så vi får se vad vi gör idag. 
14,00 - Mattelektion, här är jag långt ifrån klar och lär behöva jobba upp en del. 
15,20 - Företagsekonomi, denna lektionen blir lugn för mig, eftersom jag är klar med uppgiften, och den är inlämnad med förhoppningsvis högsta betyg. Lär skriva en del på min naturkunskapsuppgift. 
16,30 - Slutar för dagen, åker hem 16,50 med bussen. 
 
17.15 - Kommer jag till stallet, jag har mina stallkläder där så jag behöver inte åka hem emellan. Jag måste rida igenom Latte ordentligt idag, troligast i paddocken då där är bra ljus. 
 
19,00 - Brukar jag komma hem. Vid denna årstiden brukar jag köra hem hela vägen, och träna på mörkerkörning. Det är lite speciellt men ändå väldigt värt det. Sen har jag inte övningskört så himla mycket så varje minut att träna på draglägen och annat svårt är väldigt behövligt, haha. Väl hemma äter vi, jag dushar och brukar antingen plugga, blogga eller slappa. 
 
22,00 - slocknar jag väldigt gott i sängen kan jag meddela, haha. Lär speciellt göra det idag när jag är långt ifrån frisk och också gör stora nationella prov, haha. 

Såhär ser mitt schema ut. Tror vi flesta hästtjejer har det samma. Nu är iallafall jag och Latte jättetaggade inför DM i helgen, ska bli så roligt!