Solsken

Men åh! Vädret idag??? Helt underbart! Och i veckan kommer det snö... jaha, okej, vi njöt så länge det varade helt enkelt.

Som ni säkert vet sitter jag och pluggar i sträck, blandat med att skriva tunga blogginlägg. Det är kul men krävande. Skriver lite årsresumeer och att gå igenom arkivet gör mig helt fylld av alla känslor. Så då var det skönt att bryta av med två timmar på hästryggen. Latte och jag galopperade på ett fält, medans Alaska och jag höll oss på grusvägarna. Mina fina små hästar, så pigga och fulla av energi hela tiden! Alaska har tillochmed han blivit kaxig och ska inte (alltså bestämt inte) följa med i hagen längre. Dock vägrar han släppa Helge ur sikte så jag går alltid direkt och tar Helge, som är snäll som ett lamm, och går in, sen hänger de andra med på köpet, haha! Idag var det SÅ fint att fota, eller vad tycker ni?

Första lovdagen!

Åh vad välbehövligt det var med sovmorgon, i mitt fall blev det att jag vaknade klockan 9, efter att gårdagen bestod av att jag tog sönder en glödlampa. Ungefär på den nivån var jag trött. Iallafall, jag drog igång med plugget ganska så direkt innan vi åkte till stallet, och jag hade två jättehärliga timmar på hästryggen. Kunde stå och borsta, linda och pussa på Alaska i flera minuter och man märker att jag gör det alldeles för sällan, min fina lilla ponny. Kör på en risky en nu, men vet ni en ryttare som letar D-ponny för dressyr/låga klasser fälttävlan så kan ni ju skicka iväg ett mail till mig, andersensimone99@gmail.com, Han har gått LA, men han kommer inte säljas förrens vi har 100% rätt ryttare. Minns hur kräsen jag var när Ronja skulle säljas och det lönade ju sig. Har aldrig i tre års tid ångrat eller ens tvivlat på mitt val, Ronja har det bäst. 
 
Tillbaka till ämnet: Båda hästarna var superfina. Vädret var optimalt och det kändes varmt. Lite blåsigt men det är bara bra. Hade graman på Latte och hon fick galoppera långt och lågt, perfekt träning för henne. Alaska och jag tog en lugn runda i skogen, men vi jobbade lite samlat och fint på grusvägarna och han var så fin, så fin. 
 
Nu har jag varit hemma i ungefär en timme och det är ju så guld värt att ha eftermiddagarna lediga. Jag ska sätta mig och skriva långa, härliga blogginlägg för jag har massa idéer. Plugget får vila tills imorgon, jag ligger bra i fas och har kontroll på läget. Lov är ju ändå lov, haha. 
 
^Från när jag och Alaska tävlade i Tågarp, våren 2015. Vår sista start i P80, min fina fina fina ponny. 

Hjärtslag

Godmorgon. Hann tyvärr inte blogga inför idag igår, hade massa plugg och en del saker hände. Tyvärr hann jag inte ens klart, men det får gå ändå.

Iallafall har jag en lång dag framför mig. Tänker inte vara med på idrotten eftersom det ösregnar och jag känner någonstans att nej, det är inte värt det. Jag har just i detta nu naturkunskap, och efter dessa två lektionerna har vi pumpatävling. Det ska bli kul men känner att det inte skulle förvåna mig ett dugg om jag måste ha plåster efter idag. Haha. Därefter är det svenska och sen har jag ett stort maffigt samhällsprov. Det känns som jag kan detta så jag är lugn, dock är det mycket att skriva.

Sen ska jag hem och hoppa upp på Latte, min fina stjärna. Hon förtjänar en lång tur i skogen idag efter dagar vi harvat på ridbanan, dock är hon superfin just nu så lite uteträning för henne känns bra.

Nu ska jag fortsätta lyssna på min favoritlåt, alltså hov1, älskar deras senaste. Nu åter till filmtittandet, vi hörs!