Min första ridlektion!

Det var ju himlans länge sen detta började. Vi kan ju börja den vårdagen jag är med min syster när hon rider, hon fick börja tidigare eftersom hon är äldre. Jag kan inte vara jättegammal, jag kan precis fyllt 4 eller något. Iallafall slutar det med att en häst tycker jag är dryg, och biter mig i axlen. Jag grät och skrek "Jag ska ALDRIG(!!!) rida!!!) Jo Simone vi såg hur det gick... 
 
Därefter satte jag inte min fot nära en häst på ca ett halvår. Sen tryter minnet, tror dock jag blev sugen på att prova rida. Dock var jag livrädd, alltså SÅ rädd för hästar. Gick med på att börja rida när jag fortfarande var 4 år gammal (jag var yngst av alla då jag fick börja tidigare), så till min förta ridlektion kom jag på, mot att jag just fick minsta hästen i stallet, och att vi bara skulle skritta. (Älskar att vi tydligt såg att jag skulle börja med fälttävlan också, perfekt exemplar
 
Så en ganska kall vinter fick jag börja rida. Tror det var vinter iallafall, kallt var det iallafall. Jag fick inte stallets minsta häst, men jag gav mig lite motvilligt upp på en maxad A-ponny, shetlandsponnyn Ceasar. Vi skrittade, bara skrittade. Dock minns jag att det var svinroligt, även om jag skrittade runt på långa tyglar, med ledare som typ höll mer i mig än i hästen. Det kändes tryggt i den lånade Jofa-Hjälmen och den hårda säkerhetsvästen. Den halvtimmen tog slut väldigt fort, men jag kommer verkligen ihåg hur det kändes. Hur liten jag än var. 
 
Nu får ni tänka att året är 2003, det finns inte riktigt något dokumenterat därifrån haha. Dock blev jag ju hästbiten för 13 år frammåt, skaffade mig en kärlek till den lilla fux-shettisen som jag blev skötare på tills benen blev för långa. Sen inför vårshowen 2011 i stallet stod jag utan häst, och fick låna Ceasar igen. Vi hoppade 50cm och var utklädda till tjuv och polis ❤︎ Härifrån finns det bilder, bara titta hur himla söt han är. Hade mina första ljusblå lindor på honom också, och mitt egengjorda hjälmöverdrag jag tejpade ränder på. (Här syns fälttävlansgenerna lite mer, det gick lite snabbare då än skritt iallafall, hihi)
 
Jag och Ceasar har förövrigt deltagit på så många klubbtävlingar och C&R-rundor som typ är fysiskt möjligt från att jag var 6 år tills 10-årsåldern när jag fick gå över till större ponnysar. Men så himla lågt är det inte åndå om man jämför att han är 107cm hög, hihi ❤︎

Onsdagstankar och torsdag!

Redan torsdag! Gosh dagarna bara flyger förbi. Verkligen flyger. Det är något som stressar mig en hel del! Hinner typ gå i skolan, rida och plugga sen tar dygnets timmar slut. Plus att det blir mörkare och mörkare ute nu. Ugh. 
 
Igår var en speciell dag. Alltså vet verkligen inte vad jag ska säga. Hade jättebra flow fram tills sista lektionen i skolan, sen släptes en (för min del) stor bomb och jag blev typ både ledsen, frustrerad och allt kändes bara konstigt. Avskyyyyr ryktesspridning, nu är jag väl rätt obrydd vad en annan minimal del tycker om mig, men alltså det sprids SÅ snabbt. 
 
Sista lektionen var ju f.ö natur och jag förstår ärligt talat ingenting, kan få hur bra förklarat som helst men ändå får jag inte ner det på ett dokument. Sen blir jag bara mer och mer stressad, sen har jag fortfarande NOLL gjort på två lektioner á 70 minuter och jag sabbar bara ner för min grupp. Så nära att verkligen kasta in handuken och inte gå klart den kursen eller någonting. NO är inte min grej, det har det aldrig varit. Oklart om man dock kan signa upp på ett F men just nu är det så lockande ska ni veta. 
 
Hade "stallfri" dag igår med, var inte där utan åkte raka vägen hem. Det kändes helt okej. Latte skulle ändå vila efter gårdagens hårdträning. Hon var så fin. Älskade häst. 
 
 
 

All black från ZalandoKollage: All black Zalando
 
1. Skor | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Rock
 
Sponsrat inlägg

Det finns mycket negativt med att vi snart går in i Oktober månad. Dock älskar jag verkligen alla kläder som man garanterat kan ha. I september vill man ju gärna vara kvar lite i sommaren, men i oktober kan vi gå all in med höstkläder. Jag älskar ju att gå klädd i svart, jag har tex ett regält lager med svarta jeans. Detta collageinlägget ville jag därför promota lite för er, jag gillade produkterna och var inte sen att nappa på detta. Alla länkar leder er till Zalando.