Have me a good time, before my time is up

Igår blev det härliga festligheter med grymmaste tjejerna, träffade två par superhäftiga pinglor från Luleå och vi bondade direkt. Alla är så härliga och även om man var påväg ner rent mentalt just nu så fick jag igår så himla härliga kommentarer från dels främlingar och andra med, nog för att man inte ska fokusera på de ytliga men alltså det hjälper. Klä upp sig lite, gå ut, dansa loss, träffa folk, skapa minnen. Kommer liksom leva länge på tjejen som kom fram till mig i toakön och sa "Alltså förlåt jag känner inte dig men du är typ den snyggaste jag någonsin sett". Åh, systerskapet! Finaste någonsin. Att fylla 18 var typ det bästa som hänt mig, så nu är jag på G tillbaka. Med skavsår och lite annat härligt. Men Thats life. 

 
Bjuder på två härliga festbilder då de andra inte va direkt lämpliga haha, men men, de har ju typ blivit spridda ändå. Dels vill man inte exponera allt och sen känns det faktiskt sådär att lägga ut bilder med alkohol, cigg osv på. Även om jag inte röker vill jag inte posta när typ vänner gör de, ni förstår. 
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Anonym:

Så du tycker det är okej att röka, dricka dig stupfull och sen strula runt som aldrig förr sålänge det inte hamnar på bild? Och när det hamnar på bild så tycker du det är okej sålänge man inte publicerar dem? HUR TÄNKER DU

#2 / / Anonym:

Sålänge man svälter sig tills man blir snyggast i gänget och blir populär så är det okej att göra vad man vill med noragrets. Vilken fantastisk förebild du måste vara för unga som ser upp till dig?