Med nytt hår krävs nya produkter - Haircare routine

Bilderna tog jag förra veckan när jag precis kommit hem från duktigaste Cissi på hobysalongen. Alltså ser ni mitt hår??? Jag är totalt kär i det. Nu ska jag vara brunett tills mitt hår vilat upp sig efter x antal år av sönderblekning haha </3. Älskar moccafärgena jag har, och nu ska mitt hår vara lite mer "mättat". Jag ska dessutom hålla efter det med en färgbomb nu som jag ska införskaffa på imorgon när jag ändå är i Karlskrona är tanken (Och hälla i rödvin då och då för en rödare underton, då kunde mamma nästan tänka sig köpa ut åt mig med haha). Sen om ca 1-2v (oklart när tiden var haha), så ska jag också börja en keratinbehandling av mitt hår. 
 
Jag köpte också till lite bättre produkter till mitt hår, så detta blir en haircareroutine. Tack och lov så behöver jag inte tvätta mitt hår superofta då det inte blir flåttigt. Jag brukar tvätta det 2-3 gånger i veckan och använder däremellan torrschampo om det beövs. När jag tvättar ska jag nu köra både schampo, inpackning och balsam i den ordningen. Plus jag ska använda ett sprayserum som är typ som ett leave in balsam och det hade inbyggt värmeskydd. 
 
Så detta pluss håroljan från Lanza jag använt drygt ett år så ska det nog kunna bli lite skillnad. *mvh använt schampo man kan köpa på typ Ica i hela mitt liv, haha* Nu ska nog mitt hår sluta ha gröna nyanser i vissa ljus och jag kommer kunna tan-up ordentligt med BUS, haha. 
 
^Visst älskar man att det drar mot rött/lila? Vem vet om jag kör en Simone 2010 och färgar håret lila igen? Nobody knows haha.