Onsdag!

Kom hem för ca 20 minuter efter att ha pratat en stund i stallet med Latte också, haha. Sötnöten. Hon har varit hos kiropraktorn idag och hon hade som jag misstänkte en låsning i nacken, och en i vänster bakben. Tyvärr kunde jag inte vara med men huvudsaken är att hon är fit igen och inte har låsningar etc. 
 
Skolan idag kändes mest som ett stort sömnpiller. ÄR så trött och vet inte varför haha. Men men, thats life. Efter skolan gick vi och strosade på stan, så sugen på att köpa bikinis och toppar nu haha. Funderar på att dra med min syster som smakråd för hittade en del som verkar lite intressant. Men ah, det är väl det som jag gjort idag haha. 
 
Nu ska jag ta mig i kragen och lämna in två st arbeten till skolan och sen plugga ännu mer ikapp. Imorgon ska jag till polisen och fixa ett pass till mig själv haha, insåg att mitt går ut om en månad och ska till polen nästa månad (berättar mer om det sen!) och sen ska jag även till Spanien i sommar så har inte tid att vänta med det iallafall. 
 
Efter jag pluggat ska jag dock unna mig en låååång dusch, lägga färgbomb i mitt hår, peela kroppen och bara andas ut lite. Vi påbörjar nästa 5v-period med nya tuffa arbeten nästa vecka så den blir ännu värre, men nu ska alla arbeten in, så det får jag ta tag och göra nu. Vi hörs! 
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt