Vad jag äter på en dag!

Populärt på både instagram och på youtube har jag sett massa sånna här "what i eat in a day"-videos och det är nog seriöst det roligaste jag kollar på just nu, haha. Det och modevideos. Så på lovet tog jag mig själv friheten att fota allt jag åt på en dag. Så här var mitt schema!
 
Försöker alltid äta någolunda nyttigt, inte helfabrikat eller sånt. Nu efter årsskiftet har jag också börjat få i mig mer grönt och dricker mer vatten för det mår jag bra av. Äter som ni kommer märka, rätt lite mejeriprodukter, 
 
 
7,30 - Oftast brukar jag äta frukost här, men som vanligt hann jag inte. Så jag drack ett stort glas vatten. Annars brukar jag inte fixa hela stallet på morgonen utan frukost, men det var det jag gjorde. 
 
9,15 - Frukost! Fortfarande ändå morgon, och sålänge jag får i mig något ändå relativt tidigt så brukar jag fortfarande vara på banan rent humörmässigt, haha. Tips är verkligen att försöka få i sig något, och en smoothie går alltid oavsett. 

Min frukost bestod av en smoothie, som blev brun men den var supergod. Jag hade i havremjölk, grekisk yoggi, spenat, en halv banan och frysta hallon. Sen drack jag också två glas vatten innan jag sprang en runda. 
 
 
12.15 - Lunch! Jag älskar att äta lunch, haha. I mitt fall hade jag precis tränat och skulle ut och rida hästarna, så behövde få i mig kolhydrater snabbt. 
 
Min lunch bestod av nudlar, qornfilé, gurka, spenat och cremé fraise. Och vatten. För att ni ska få perspektiv på vad jag menar med "vatten" så menar jag runt 5dl. 
 
 
16.30 - Mellanmål. Jag hade precis kommit hem från stallet igen och var så sötsugen, så gjorde mig en till smoothie. 
 
Denna gången körde jag på min absoluta favorit. Hittade smoothiebooster på ICA förra veckan och det var fryst passionsfrukts-pure, och herre min skapare. Så min smoothie innehöll havremjölk, grekisk yoggi, spenat och banan, samt typ 3 bitar fryst passionsfrukt. 
 
18,45 - Middag, med La famillia. Typisk svensson-mat denna kvällen, men gott var det. Åt lax, potatis och citronsås, och ärtor för att få lite grönt till. Och vatten haha. 
 
 
 
Och efter detta blev jag i princip så mätt haha. Sen årsskiftet jag jag väl basicly lagt om mina matvanor helt. Framförallt jag har börjat äta mer och mer grönsaker, börjat dricka massa vatten och slutat trycka i mig onödigt socker. Det är inte på grund av träning eller viktnedgångsskäl, men jag mår så mycket bättre av det. Innan var jag alltid sugen på salt, var nästan sockerberoende och saknade energi. 
 
Nästa steg blir att skippa glassen, men jag har en plan på hur jag ska fixa det, haha. 

Bland citering, referering och uppsatsskrivande

Men alltså BLÖ för svenskainlämningar, right? Sure boken är fin men alltså 1800-talets syn på saker och ting. Heh... 
 
Iallafall hade jag en lektion idag och det gick bra, sen nu på kvällen har jag pluggat, pluggat, tränat och pluggat. Latte var finare än någonsin iallafall. Jag körde tillochmed själv till träningen och hem igen, så roligt att jag faktiskt nästan klarar allt själv nu, även om det är mycket skönare att ha någon annan tll hjälp. Men men, hon var så fin så. 
 
Och hörrni - blir ingen tävling i Ronneby i helgen, så har snabbt som tusan anmält mig till Växjö och hoppar enligt planen där istället, det blir 115 och 120 så det känns bra, vi har ju varit där innan så det ska nog inte vara några problem. 
 
Nu tillbaka till min analystext som redan är dubbelt så lång som tillåtet och jag är inte halvklar. Inläming på onsdag! Det är hääääärligt ibland. 

Inte alls hundra

Igår framför mello kände jag mig bara mer och mer hängig, blev typ irriterad på allt och alla. Så när det var slut gick jag raka vägen till sängen och bara typ försvann. Vet inte om det handlar om att jag är överkänslig just nu eller om det är att jag bara är fett nere. Men vad vet jag. 
 
Latte var superfin igår, men framförallt Alaska, vilken guldstjärna han har blivit. Min lilla ponny, så fin just nu. Latte känns laddad och redo inför Ronneby nästa helg, så det känns också bra. Lite hoppning med henne på tisdag sen är hon ju färdigladdad. 
 
Nu måste(!!!!) jag skriva klart min naturkunskap, sen lär jag väl köra någon copy-paste-inlämning med VM i omskrivning angående min svenska-inlämning. Haha... 
 
Måste bara säga att personlig favorit i mello kom ju igår. Alltså lyricsen till Wiktorias låt, gåshud. 

As I lay me down to sleep, I wish that you were here with me, cause I need some help to save me from myself

 And I know I shouldn’t think about you but I do, all the time 

*Hjärtat krossas juuu*