Godnatt

Tiden går fort när man har roligt. Är supertrött efter idag för framförallt så körde jag Latte både till och från träningen! Påvägen dit hamnade jag framför en ambulans med blåljus på enfiligt. Jag var så nära panik jag bara kunde komma, första gången jag ens kör med släp så hände detta. Va inte alls speciellt sugen på att köra hem sen men vi kom överens om att de va bättre och de gick super. 


Träningen gick också bra, latte va fin, det var en sån här riktigt nyttig övning för oss båda. Så nu är vi taggade för Kalmar i helgen! Ska bli så kul att komma igång och tävla igen! 

Än så länge

Började morgonen på gymmet trots noll energi, haha, är så trött från helgen. Men okej, det gick bra, körde ett benpass och de kändes bra. 


Åkte in till skolan för lite lunch, tog lax och citronsås som va supergott, även om jag hade en stark craving för kycklingsallad innan jag väl åt, haha. Kanske blir nyttig detta året ändå? 

Nu ska jag hem, sen till stallet. Ikväll ska jag rida Alaska som ska få gå Lattes dressyrträning istället. Blev lite mycket träning för henne om hon skulle gått ikväll med kände jag sen, så Alaska får ta den. Min fina Alaska. Vi har ev en provridning på honom inom rätt snar tid och det gör lite ont i hjärtat men samtidigt har jag en bra magkänsla. Håll tummarna för honom, snälla. 

Svar på frågestund - pt 1 - Allt utom hästar

Vad tycker du om vänner som vänder ryggen mot en? Ska man reagera och säga ifrån eller bara släppa det och gå där ifrån direkt? 
 
Man får vara ledsen, alla ens vänner har man ju någon typ av "relation" med och det kan göra lika j*vla ont som när en kärleksrelation dör. 
 
Man får värdera lite, vad man fick ut från det hela och på vilket sätt "vända ryggen" innebär. Ibland kan det varit ett missförstånd, då kan man prata ut om det. Är det på en typ mobbningsnivå eller ens en bråkdel ska man säga ifrån. Är det bara total ignorans hade jag släppt det helt, gått vidare och levt mitt liv som vanligt. Visa dig lycklig utan dem så kommer de nog be dig ta tillbaka dem och då släpper du helt dem. Dock får man inte vara "för lycklig" för då känns det bara tillgjort. Kram till dig om du är i en jobbig sits!! 
 
 
Om du skulle ge oss din grundtanke, vad skulle den då vara?
 
Alltså det är simpelt egentligen. Allt händer av en anledning. Sen även om man själv tror man är helt dum i huvudet när man gör vissa beslut, och ångrar sig något enormt så är det meningen, det kommer leda till något bra i slutänden. Detta gör också relativt logiskt att alla människor alltid har en anledning bakom allt. Jag tror inte det finns människor som är elaka av naturen, eller utan "anledning". Oftast menar folk inte att vara elaka, man kan ha feltolkat så himla mycket. Då är det bättre att fråga en extra gång, reda ut allting och prata. Simpelt egentligen. 
 
Sen - man ångrar bara det man aldrig gjorde, så kör. 
 
Hur påverkade ryktet i höstas dig tex nu? Vågar du gå ut med om det bara var ett rykte eller inte? För alla sa olika...
 
 
Anledningen till att alla sa olika var för att jag sa olika, haha. Tanken var verkligen inte att det skulle bli en PR-grej men det blev det ju tydligen ändå. Det var som vilken annan "påväg att bli en relation"-kärlek där mina känslor sen bara dog helt utan anledning. Sen blev det väldigt mycket extra pga allt. Lite extra allt. Mycket var sant men inte allt. 
 
Det har påverkat mig i den mån att folk lite lättare vet vem jag är. Jag brukar skratta bort det lite sådär. Folk glömmer ju inte, men ja, jag bryr mig ärligt inte. Folk som dömmer hela mig utifrån det är ju uppenbart inte värda min vänskap - right? 
 
 
Så vem är den här mystiska killen som du har nämnt om i förra Q/A?
 
Hörrni, jag är supersingel igen. Dissade killen för en annan kille, som senare dissade mig, den första killen ville ha tillbaka mig men har sagt nej till honom för att jag helt enkelt inte kan bete mig som ett svin pga mitt samvete. Sen råkade min everlasting crush se ett snabbhaff som skymtade förbi snabbt på min MS, så tror dessvärre jag brände den bron också. 
 
Det är lätt att säga "jag ska inte ha någon kille" när jag för fem sekunder sen sken upp över att en kille började följa min instagram. Jag har ju så otroligt nära till känslor. Jag är inte stängd för ett förhållande, men samtidigt är det inte något jag desperat letar efter, vilket är rätt bra när jag är livrädd för att ta första steget, stabilt! Min snap står i min instabio, lättaste sättet att haffa mig helt enkelt.