Dressyrtrimm!

Blev deessyrtrimm idag på Latte. Igår öste regnet ner så vi tvättade vår hästtransport, nu skiner den igen! Sen åkte jag till E vid 2-tiden på eftermiddagen och sen bara blev det så att jag stannade där. Vi har knappt träffats på evigheter kändes det som och nu blir det ju ännu mer pga Hovdala och NM som jag åker på från torsdag-söndag. Men Thats life, tur han står ut än så länge Hahah. 


Iallafall så blev dressyrtrimmet idag mycket lösgörande. Imrogon åker jag och latte ner till fälttävlansveckan och tränar för Chris Burton igen! Ska bli otroligt kul och givande! Är så taggad! Kan redan nu utlova bilder om inte vädret sviker oss! 

Dagens P&J

I 110 fick jag inte flytet och långt ifrån en bra ridning, blev kvar i handen vilket gör att hon smäller ner för tidigt på oxrar. Därav 3 ner, men Latte var på hugget så. 
 
I 120 kändes det bättre, flytet var bra. Petade dessvärre 2 hinder varav den ena var sista hindret som var B i kombination. Men ridningen satt bättre och lugnare, mer metodiskt och bra. Hon hoppar bättre ju högre det blir och tekniska banor är till Lattes fördel, kanske inte min, men håller jag bara totalt fokus i 1,5 minut så är det vår gemensamma fördel. Älskar att rida relaterade avstånd istället för nya anridningar hela tiden. Därav är jag rätt lugn inför Hovdala till helgen som kommer. 
 
Vår hundvalp (ellie) var också med idag, hon skötte sig suuuper. Inte ett ljud från henne, hälsat på nya människor och sovit som en stock. Hon älskar stallivet, haha. 
 
 

Dagen i bilder

Hållt på länge idag och var länge i Karlskrona. Blev en hel del bas-shopping, en ny madrass till min säng och bara mys-häng med mamma och min syster. Behövligt! Sen åkte jag hem och möblerade om, haha. Mitt rum fick en total makeover så jag är riktigt nöjd. Blev typ spegelvänt, haha. 
 
 
 
Därefter åt vi pizza på altanen innan vi åkte och kollade till hästarna. Imorgon väntas P&J med Latte. Hoppar 110 och 120, känns bra. Lär rida en stund efter 10. Ska bli kul, är taggad! 
 
 
Köpte detta jättefina poster till mitt rum, blev SÅ kär. Det typsnittet är min dröm typ. Nästan sugen på att göra tattueringen i detta men kommer ju tröttna, vet om det, haha..