Ed Sheeran fixat och konditionsträning

Hej mellan varven! Började dagen med att vakna upp till ösregn på rutan, jag verkligen ÄLSKAR det. Tanken var att rida tidigt i morse men fick skippa det och tog det istället när det var lite uppehåll. Latte var fin och vi körde lite smått kondis idag, dvs fick hon galoppera på lite friskare och sen tog jag tillbaka henne ordentligt och så höll vi på så. Superfin och guldstjärna till henne. Ska snart ge mig ut och rida Helium med om vädret fortsätter vara bra. Sen kanske en liten löprunda, är sugen. 
 
Förövrigt fick jag och två tjejkompisar biljetter till Ed Sheerans konsert i Göteborg nästa år!! Hur sjukt? Är ju typ exakt ett år kvar men aja, är så taggad och ser fram emot det ordentligt. 
 
Påtal om att boka måste jag snarast också boka två frisör-tider och sen även tattueringstid. Den ena är jag jättenervös för och den andra har jag ingen aning om vad jag ska göra med. Tack och lov är det första besöket hos frisören lugnande och det känns bra. 
 
Nu måste jag verkligen fortsätta, ska sätta upp en sänghimmel över min säng och se om jag gillar det, rida Helium och sen fortsätta projekt planera livet, Planerar typ veckovis men förhoppningsvis löser det sig ändå. Samtidigt ska vi måla om på typ halva vår nedervåning i huset, haha. 
 
Publicerat i Allmänt