Kan denna dagen bara ta slut

Älskar att se att klockan börjar närma sig midnatt, men den andra delen av mig hatar det då klockan står på 5 imorgon inför Falsterbo! 


Men idag har varit en jävla skitdag ärligt talat. Ledsen arg & irriterad. Det blev inte bättre av att jag istället för att ta det lugnt spenderade kvällen med att leta efter hästar som rymt och när vi väl hittade dem fick spendera yttligare en timme på att köra upp hästarna till stallet och där var sommarvistelsen för dem över. Dock är det bra om man ser till att hästarna inte kan rymma och att träningsmöjligheterna är vääääldigt mkt bättre, men smidighetmässigt är det sämre, och jag kommer sakna de fina ridvägarna jag bara hunnit njuta av i ca 1,5v tid som vi har här hemma. Plus jag blev satans trött av att i 2h leta hästar. Usch. 

Iallafall. Latte har 1 sko kvar, suck. Ridning är uteslutet innan torsdag då hon får skor så hon fick vila idag. Jag har haft annat att stå i men varit fruktansvärt trött. Tur vår hundvalp sover ca 3h i stöten och är vaken typ 30 minuter mellan sovplatsen så jag har kunnat sova mycket av tiden, men ändå. Oproduktiv och slö dag. Hann typ städa av köket, starta en maskin tvätt och fylla diskmaskinen. Vart en sväng och storhandlat med mamma, rätt mysigt. Och sen klagat för E på min värdelösa dag efter jag jagat hästar, hans enda fråga var ju om jag faktiskt varit så klantig att jag glömt starta runkeeper efter mitt maratonlopp i skogen Hahah. 

Imorgon Falsterbo - hoppas på bra väder (lol vem är jag ens, det kommer regna), bra shopping och bra show. Måste typ få se lite bra ridning för att bli motiverad till livet igen tror jag. Får skriva mer om detta sen, i övrigt, ha de bra. 

När vi flyttade upp hästarna sprang de och letade efter Alaska. Jag bröt ihop en smula där i hagöppningen. Det är inte bara jag som saknar honom så det gör ont.
Publicerat i Allmänt