Tillbaka i sadlen

Åh idag var det äntligen dags att hoppa upp efter Lattes semestervila. Hon fick ett par dagar extra medan jag löste sömnbristen och hade annat att stå i. Tyvärr har hon trampat av sig en del skor men kände ändå att det kanske var ok att rida på en mjuk gräsäng. Så det gjorde jag. 
 
Och herremingud så bra det beslutet var. Latte var mjuk som smör och ställde fint, formade sig perfekt, samlade härligt och svarade samtidigt fram. Hade en jättetrevlig form hela passet igenom, även om jag inte gjorde jättemycket, mest kände på formen. Får ju liksom rida sparsamt nu i början så red max en kvart, (Minus fram och avskrittning, red kanske 45 minuter allt som allt) och jag kunde fortsatt mycket längre, verkligen. Jättenöjd med Latte, får fortsätta hennes igångridning mjukt nu i en vecka eftersom skorna inte sitter på, men det blev verkligen inget slitage under tiden jag red så det ska nog vara lugnt. 
 
I övrigt har jag inte varit direkt produktiv idag, har varit en runda på stan och shoppat lite småsaker till ett rum vi gjort om. Vi har också hämtat hem ellie, vilket vi gjorde igår så leker med henne en halvtimme typ var 3e timme haha, sen sover hon gott, vi har lika mycket spring i kroppen så vi kan hålla igång totalt. Haha... 
 
Har tagit ca 0 bilder idag pga ointressant dag men tänkte lägga upp vad jag köpte i spanien, inget hästrelaterat men ändå, kan va kul å se. 
 
Bjuder på en bild från Össjö! 
Publicerat i Allmänt