Future

 
  Lite framtidsplaner har jag utlovat för mig och Latte. Hur det ska bli, hur vi ska göra och allt. Jag är otroligt blessed med säsongen vi haft och så många, roliga och givande tävlingar vi fått rida. Det har gått otroligt bra såhär långt. Helt jäkla fantastiskt faktiskt. 
 
Nu under tiden jag är iväg vilar Latte helt, hon går på bete och lever loppan. Ärligt talat så är pauser jätteviktigt även om hennes huvud vill mer, kroppen måste också hänga med. 
 
Nu är tanken att ha lite sommaruppehåll från fälttävlan, och under tiden hoppa lite mer hoppning och kanske tävla någon dressyr. Jag har ju fått jobba mer på hoppningen som varit min svagaste länk länge. 
 
---
Därefter kommer jag starta igång i Hovdala. Vi kommer rida 1* men om vi rider lång eller kort har jag inte satt mig in i ännu. Det är NM vilket gör att många svenskar kommer vara på plats, många härliga personer att hänga med och spendera timmarna med. 
 
Efter det ligger planerna på Segersjö, eftersom SM kommer gå där. Att rida individuellt SM har varit ett av målen för detta året och det är jag taggad på att genomföra. J-SM går ju i CCI1*. 
 
Lag-SM går i år i Mantorp och tanken är att rida där om vi har lag i Sporren eller om vi bildar någon slags allians. Lag-SM går i CNC1* så blir lättare än de flesta vi gjort såhär långt i år. 
---
 
Det är de tävlingar som är planerade fortfarande. Tävlingssäsongen fortsätter längre utomlands, så jag ska nog kolla efter och se om det kanske finns någon extra att rida inom rimligt avstånd från Sverige, samt som passar Latte i tid med andra tävlingar. Sen blir det ju tillbaka till dressyr och banhoppningsbanorna efter det. 
 
 
 
 
Publicerat i Allmänt