Tillbaka i verkligheten

Phu, ett par hektiska dagar är klara och idag har gått till att landa i sängen. Typ. 
 
För i morse somnade jag vid 4,15 av vissa anledningar haha, var jättetrött men vad gör man inte. Sen att bli väckt 5h senare av ett samtal om att jag "var tvungen att kommentera på facebook", då var jag inte lika high på livet. Men men. Jag låg kvar i sängen tills typ lunchtid innan jag ens manade att resa mig upp. 
 
Idag har jag handlat in det sista inför Spanien, dvs smink, strumpor och solkräm. Och en större resväska.. Dessutom hämtade jag ut ett paket inför spexet vi ska ha där nere. Svintaggad, haha. Sen har jag tvättat, packat och liknande. Blivit en hel del tvätt i mitt rum med tanke på att jag på 2v varit hemma i tre dagar och vänt, bokstavligen slängt ut innehållet i väskan och packat ner nytt, sen åkt igen. Thats life. 
 
Latte var helt ledig idag men imorgon ska vi skritta ut. Det är inte så jobbigt att vara i stallet som jag trodde, utan Alaska. Det går, men det lär väl gå som med allt annat, upp och ner. 
 
Var på sjukhuset idag med, det gick bra, tror jag. Det kändes bra iallafall, med vetskapen om att det kommer bli bra i slutet så kämpar man genom allt. Snart är 7 år av ständiga besök, hundratals röntgenbilder och "om och men" över. Så kände att jag behövde en lite mer täckande outfit för det även om det var närmre 30 grader ute idag, så en skjota och ett par kostymshorts. Matchade med mina raybans och sen ett par vita ballerinaskor på det. 
 
 Nu måste jag sova, imorgon ska jag rida ut och stängsla sommarhage. Woho right? Och såklart packa och skriva någonslags lista på vad jag ska ha med mig utöver det som är packat redan. Mvh fröken noll koll. 
Publicerat i Allmänt