Imorgon

 
 

Trött och tyvärr sjuk

Men åh, hej på er.. I eftermiddags sprang jag typ till hemköp och köpte 4 clementiner och tryckte i mig, satte värmen i bilen på högsta effekt och gjorde egen mat bombad med vitlök och har druckit massor av vatten. Börjar få ont i halsen och i huvudet, har varit seg och trött hela dagen och framförallt haft ont  i kroppen i typ två dagars tid. Men men, det går över och tar jag det bara lugnt nu så fixar vi Tågarp i helgen ändå! 
 
Imorgon måste jag försöka klara skolan för vi har provgenomgång inför nästa vecka, och har precis lämnat in en till inlämning. Fick iallafall A på min svenskainlämning efter en rättning till, så nöjd! Har verkligen motiverat mig själv till skolan nu så hoppas jag kommer kunna friskna till snabbt och göra bra ifrån mig igen. 
 
Så därför kommer jag checka ut och somna nu, och förhoppningsvis vakna upp mycket friskare imorgon. *Haha vem försöker jag lura, kommer må skit imorgon* 
 
^Mitt allt. Bäst är hon!

Provsmak av ny wellis

Inte ny förvisso men har aldrig smakar Vitamin Well, denna var med smaken hallon och smakade nästan identiskt med Calippo Hallon. Den var supergod men man kunde inte dricka hela på en gång. Perfekt.