Bra start på veckan

Åh måndag igår, tröttare har jag nog inte varit alltså, haha. Ligger typ vaken på nätterna och väntar på ett medelande som inte kommer haha :( sov iallafall som en stock i natt så kom ikapp lite iallafall. 


Vi har ju schemafri vecka denna veckan och det känns super. Fick gjort lite igår men långt ifrån allt. Man måste ju berätta ikapp allt som hänt under en långhelg så det tog lite tid, host... sen planerade vi yttligare planer för nästa helg som också är långhelg. Sen efter det tar jag ju i princip sommarlov. Herre min Gud va skönt det ska bli. Massa sommarplaner för denna sommaren som jag tänkte sammanfatta i ett inlägg. Första sommaren som myndig kommer inte vara fel iallafall. 

Igår låg 4 paket i brevlådan när jag kom hem, den lyckan gjorde ju bästa starten på veckan! Nu har jag bland annat nytt glas på min telefon igen och ser allt igen. Tur skärmskydd finns alltså, hade varit så fattig på att behöva byta min telefonskärm hela tiden. 

Efter paketöppning var det äntligen dags att hoppa upp i sadeln igen. Latte var superfin men lite halvdryg eftersom hon va lite stel. Hon har ju tagit det lugnt efter vaccin så rekommenderat va 2-3 dagars vila från veterinären. Sen red jag Alaska som va rätt fin faktiskt, men tittade på allt verkligen. Dock va de mycket nytt och massa traktorer på varenda åker osv. Det fick funka. Ikväll ska jag trimma Latte lite i paddocken och träna program inför nästa helg, dvs 9-11 ska jag rida i Kalundborg i Danmark. Mer om det senare också! Taggad är jag iallafall! 

Hittade jordens snyggaste slitna jeans på Cubus i helgen. Har ju saknat ett par slitna att ha själv, lånar alltid min systers annars men dessa satt så snyggt och hade perfekta "hål". Hiss hiss hiss!
Publicerat i Allmänt
#1 / / Josefin:

Man måste ju bara älska att få hem paket haha! :)