En missad skolvecka

En stor nackdel med att åka bort på tävling är såklart skolan man missar under tiden. Jag går ju som ni vet andra året på gymnasiet med ekonomiinriktning. Tack och lov valde jag idrottsgymnasium när min rektor glatt skrev under min ledighetsansökan som låg över samma tid som nationella proven i matte, och önskade mig ett stort lycka till. Haha...
 
Som sagt gäller otroligt mycket frihet under ansvar. Men, jag missar jäkligt mycket.
 
Mina 3 nationella prov i Matte får jag göra på en kompletteringsdag, där jag skriver proven 4h utan paus. Här har jag ju dock ingen direkt press eftersom jag haft A på alla 4 delprov och vi är klara med mattekursen efter detta. Men likförbannat har jag stenciler med mig som ska göras
 
Förra veckan skrev jag klart 3st inlämningar som egentligen var deadlines på denna veckan. Det krävdes att offra långlunch med vännerna och plugga stenhårt, ge allt och försöka göra det bästa av situationen. Det är dock otroligt skönt att vara klar och slippa tänka på det under tiden nu. 
 
Sen har jag två kompletteringsprov, egentligen 3, som jag måste skriva på en uppsamlingsvecka. Den är veckan efter jag kommit tillbaka så någon ledig tid får jag läsa grammatikboken om svenskan och hitta tiden att plugga in ett helt kemiprov som jag gjorde för tre veckor sen som jag missade totalt på. Sen kan jag ju hålla mina åsikter om att ha A på alla mål i svenskan utom ett där jag hade ett B som gör att mitt slutbetyg minsann inte kan bli A utan komplettering. Det Suger. Punkt. Dock är det som det är och då kan jag inte direkt göra annat än att plugga tills jag har mina An eftersom det är så viktigt för mig. 
 
Sen måste jag verkligen hylla mina vänner som jag gör ett grupparbete med nu i två ämnen. De fyller ut min lillastora del, och har lovat att get shit done. Så jag är nöjd och ska göra vad jag kan på bortaplan även om de grundar. Så bra är dem! 
 
Dock ska jag faktiskt mestadels lägga tid när vi är på resande fot. Det blir ett par timmar där jag tänkte att jag lika gärna kan slå ihjäl dem med plugg. Eftersom vi har skolan genom datorn blir det också jättelätt att ta med allt, verkligen allt utan att det tar upp packningen. Sen ska jag faktiskt försöka läsa en bok. Har förvisso inte hänt på 3 år men försöka duger. 
 
 
Publicerat i Allmänt