#Getshitdone

Hahah eller. Har en fett stor redovisning imorgon som jag inte har så himla mycket koll på. Men klarade av min kurs i privatjuridik idag, klar, done, finito! SÅ skönt. Dessutom hade vi lite inställda vilket gjorde livet lite mer värt att leva. Ikväll hade vi skoning utav Helgis och Nallis, som de fick heta idag. Därefter grillade vi länge och väl med familjen och det kändes jättebra. 
 
Nu ikväll har jag varit så anti-social jag bara kan vara, skickat iväg ett par mail och skrivit klart ett par dokument, sen hängde jag framför youtube ett tag och kollade lite inspirationsvideos. Så skönt och man får mer motivation till livet känns det som iallafall, haha. 
 
Imorgon har vi ändrat schema så jag börjar 8, vilket gör att jag måste köra hemifrån vid 7,15 typ. Det fungerar ändå, men idrottsdag går inte för min del imorgon. Jag har om möjligt ännu mer ont i höften eftersom jag red dressyrträning igår på Alaska. Osmart, och dumt. Men Alaska var suuuuperfin. Därför blir jag hejjarklack imorgon innan jag börjar med skolarbetet, lite religion, samhäll innan min sista naturkunskapsuppgift ever ska redovisas. Sen slutar jag 50 minuter tidigare så det blir inte bättre. 
 
Har fortfarande en liten shoppinglista kvar inför sommaren som består av flippflopps och jeansshorts, men beroende på hur känslan känns imorgon får jag se om jag orkar shoppa eller inte. Det tog på krafterna att vara i skolan igen om man säger så, haha. Jämfört med förra veckan har jag ju varit på solsemester och för första gången i mitt liv idag så kommenterade en person hur brun jag blivit(!!!) Aldrig hänt innan haha, överlycklig här. 
 
Nu måste jag verkligen sova om jag ska sätta mig bakom ratten imorgon 07.15, så vi ses! 
 
Lattis, bästa tjejen. Hon glassar ju runt i hagen utan täcke i solen hela dagarna och tar det lugnt. Dock jätteviktigt att hon får landa lite och känna att hon är häst, annat kommer inte på tal. 
 
Publicerat i Allmänt