How to make school

Alltså näe vet ni vad, skolan just nu GÅR inte hemifrån. Har för ovanlighetens skull faktiskt pluggat hur mycket som helst i skolan idag och alltså verkligen fått shit done, men allt jobb hemma har jag noll motivation till. Prövade springa en runda innan, men det blev inte jättemycket bättre fokus av det tyvärr. Tror det är för att jag är trött faktiskt, var uppe till 12 igår och kollade på eurovision och skam. Kände mest "herregud Simone ÄR du seriös" och svaret var ja, haha... 
 
Avklarade typ en kurs idag, tror jag. Måste dock komplettera upp ett B till ett A tror jag, segt men skolsystemet med betyg är lite borta för tillfället. Skrev klart den typ sista övervägande uppgiften på svenskan med så här måste jag också komplettera upp ett C från ett grammatikprov.. Alltså blir frustrerad när jag har alla mål på A, sen är det något litet som ett B som drar ner. Ah och sen har jag inlämning på fredag kväll haha, inte ens börjat. Bra kämpat. Jag tar ikapp det på uppsamlingsveckan med alla andra uppgifter känner jag. 
 
Sprang som tidigare nämnt en runda idag med, blev 4km i ett omotiverat tempo så tveksam om jag sprang under 20 minuter. När man annars klarade rundan på 16 kändes det segt. Däremot tror jag att jag ska ändra upplägg och springa samma tid - och öka avståndet och kämpa med det istället. Vi får se. Latte fick iallafall vila idag, känns bra. Imorgon ska vi hoppa lite smått som sista check inför Strzegom. 
 
Även om jag skulle egentligen skriva nationella nästa vecka så fick jag ledigt för denna tävlingen ändå, rektorn sa ett glatt lycka till på tävlingen istället för att fokusera på vad jag missar. Grym skola eller vad? Längtar inte till kompletteringen när jag ska skriva mattenationella 4h straight. Men sånt är livet. 
 
Nu ska jag nog sluta deppa över att jag inte får mer gjort, efter nästan 10h plugg i både skola och hemma är jag verkligen helt slut. Dags att släppa pressen, andas ut och inse att jag får ta skolan en annan dag istället. Skönt. 
 
 
Publicerat i Allmänt