Måndag, yay!

Men åh alltså MÅSTE börja detta inlägget med att konstatera att jag har så jääääävla ont i rumpan hahahah. Den är helt blå och ännu värre än igår, och har hittat 5 andra blåmärken på benet haha. Okar inte gå runt och vara blå när det är shortsväder och man vill gå barbent. Ska gå all in med Hirudoid-salva som förhoppningsvis kommer vara det bästa någonsin. 
 
Idag har jag jobbat, x3000 typ. Både med skolan, ett annat litet side-uppdrag, livet i sverige och även på brännan, hahha. Så mycket är lost när man är utomlands ett tag. Skrev till en av mina bästa vänner att "shit vi måste verkligen prata imorgon" och när jag berättade alla kategorier i min lista insåg vi att vi har ju samtalsämnen till fredag minst, haha. Men min främsta bedrift idag blev verkligen en långdusch, färgbombning av mitt hår och skrubb. Sen hälde jag i mig 1l vatten innan min kropp slukade solen i en timme när jag sov och lyssnade ikapp på podcasts, jag börjar för tusan bli brun på riktigt det här året!? Nu måste jag bara fixa naglarna innan jag är tillbaka på det naturliga livet igen som ung och fräsh haha. 
 
Ikväll insåg jag igår kväll att jag har träning, bra timing osv haha... Däremot blir det lilla grå som får åka med mig istället för Latte, annars hade hon nog protesterat rätt regält, däremot kom hon till mig i hagen och ville gärna kramas länge i solen. Bästa Lattis. Alaska tycker väl sådär om mig efter en mysvecka med hans medryttare som han älskar mer än mig typ, haha. Skämt åsido, ska bli kul att hoppa upp på vita ponnyn efter en vecka utan honom. Han är ju dock såld men flyttar inte riktigt än, sån tur att han rycker in. 
 
Lite bilder från i morse när jag glassade i solen. Perfektion i värmen!
Publicerat i Allmänt