Mitt allt

Alltså mitt hjärta igår när jag insåg att vi for real ska ha provridning idag på Alaska. Det bara högg till för jag älskar honom så mycket ju. Finaste ponnyn. 
 
Igår trimmade jag Alaska lite inför idag och vi kunde vara i paddocken och jag red i kortärmat halv 8 på kvällen och frös inte! Nu känns det verkligen som att våren är här för att stanna och sommarvärmen är här igen. Längtar så bad tills det blir sommar, man kan rida i kortärmade pikéer för evigt typ. Har dock insett att jag MÅSTE alltså inom snar tid måste införskaffa en solskärm till min hjälm. Mina linser reflekterar solen så in i norden att jag går med solglasögon i princip hela tiden när jag är ute så en solskärm känns aktuellt för min del haha, annars blir alltid världen i typ överexponering. Sure jag ser men det är så ljust haha. 
 
Idag ska jag dock åka iväg och köpa/byta ett schabrak mot ett annat. Försöker liksom bli av med saker som typ  det schabraket jag behållt bara för att Alaska är supersnygg i det, och sånt där. Kan visa bilder på det senare i kommande vecka. 
Publicerat i Allmänt