Planer för Maj 2017

Åh alltså Maj är här! Årets bästa månad ju! Våren är här, solen skiner och planerna för i år är bomb. Är så taggad haha. 
 
4/5 Sjukhusdags för min del igen. Det är dags för skicktröntgen av mitt ansikte och käke för att se hur benet har återbildats. Ärligt talat är jag typ fett uppgiven och så nära på att bara kasta in handduken när vi har så lite kvar. Det är onödigt att ge upp, men väldigt nära om jag får dåligt besked imorgon. 
6/5 Är det dags för hopptävling för mig och Latte! Vi rider 115 och 120 i Fjälkestad, nära och bra (skadad när man tycker 1,5h är nära haha..) 
7/5 Är en rätt tung men nödvändig dag. Vi har provridning på Alaska, som är tingad nu. Jättefint hem men han åker långt hemifrån om han flyttar dit. Men håller alla tummarna för att hemmet passar. 
 
12/5 Blir det (eventuell) utgång och 18-årsfest för min allra bästa kompis som fyller år. Har också ett par vänner som kommer från Emmaboda som också ska ut, kommer bli SÅ roligt! Men får se, vi åker rätt sent dagen efter till Össjö för OBS så jag hoppas jag får ihop det. 
13/5 Drar jag till Össjö (Ängelholm), på OBS träning igen! Ska bli så himla roligt, rätt sent på eftermiddagen (15,30 rider jag) så vi inte åker så tidigt. Det känns bra och jag är superdupertaggad! Därefter ska vi ha eurovisionhäng med mina fina vänner om jag hinner hem. Haha eurovisiontöntar som vi är. 
 
 
Härefter kommer en långtripp jag inte ens nämnt innan! 
15-20/5 Åker jag och Latte till Strzegom i Polen!!! Vi ska rida vår första internationella och rider CIC1*! Skippar nationella proven på hemmaplan i matte och rider dressyren onsdag, hoppning torsdag och terräng fredag om jag förstått allt rätt. Jag är så himla taggad verkligen, perfekt att vi hinner med en bra träning på ny bana innan vi åker. 
 
Sen efter det alltså MÅSTE jag gå i skolan hahaha... Missar och har framförallt missat jättemycket denna våren, 16%-gränsen har jag varit över lite väl många gånger faktiskt men det är så det är. Att klara skolan är sjukeligt svårt för tillfället när jag måste ha A i alla ämnen. Man jobbar varje ledig kväll som ni märker, försöker hålla uppe häst-biten och samtidigt pussla ihop det på alla fronter och försöka trycka in sociala biten med.  Men well. Man försöker. Samtidigt vet jag i bakhuvudet att jag inte kan skjuta upp allt till sen om jag måste åka iväg 2v på uppdrag, men det lutar just nu som att jag kan stanna hemma. Lediga helger är kört just nu men samtidigt har min hjärna aldrig varit lugnare och haft mer koll på läget haha. Men såhär ser planen ut helt enkelt. Taggad inför en rolig månad med allt på G, jag har dessutom lite mer koll efter valborgshelgen på allt haha, krävdes två dagar att samla ihop sig efter den helgen. 
 
 
 
Publicerat i Allmänt