Söndag!

Åh hej igen. Nu är jag helt slut verkligen, haha. Kom hem 5 i lördags morse, sen var vi ju i Össjö och kom hem 7 på kvällen igår, och åkte 12 så det blev verkligen en heldag. Sen låg jag uppe och kollade eurovision igår, hela skulle såklart ses. Suck på mig. Har också fått relativt oskön vätskebrist som känns som en evig bakfylla men eftersom den är kvar 2 dygn efter senaste partajet så uteslöt jag det och började dricka kolosala mängder vatten istället. 
 
Idag var jag halvt död när klockan ringde men mitt schema kallade. Nu är typ allt packat, tvättat och putsat till imorgonkväll när vi åker till Polen! Ska verkligen bli så kul men blir ju en hel del att ha med. Men jag klagar inte. Det blir dock en lång resa men det kommer Latte nog klara bra, vi skrittade bara en kort tur idag och hon kändes lika på hugget som vanligt. Sen åkte jag in till Ronneby och fixade lite saker, typ växlade pengar till Euro och köpte ett nytt skal till min telefon då mitt skal gav upp helt igår och nästan föll sönder, haha. Man kunde plocka isär det iallafall så det var dags för ett nytt nu haha. Sen blev det ett nytt minneskort eftersom det andra var fullt och jag vill kunna fota mycket i Polen, sen även ett par hörlurar då jag inte kan ha iphone-lurar mer än en timme åt gången... 
 
Sen efter det städade jag mitt rum, kommer vara SÅ tacksam att jag gjorde det idag när vi kommer hem om en vecka. Vem pallar damsuga och plocka smutstvätt från golvet det första man gör liksom?
 
Imorgon ska jag rida Latte på morgonen, sen kommer vet och kollar och skriver intyg på att vi är fit for fight att åka, sen ska jag hem, bada Latte, duscha själv, äta lite middag och sen är det dags att åka. Jag är dock inte nervös alls ännu. Det kommer väl. Rider först på torsdag så det ska nog lösa sig. Oavsett vad så kommer det bli otroligt givande och kommer få så mycket rutin och lära mig massor av nytt så det ser jag fram emot! 
 
Nu ska jag skriva inlägg i en kvart innan sängen kallar, så hörs vi när vi hörs imorgon. Fullspäckat schema framför mig men har fixat fritt internett utomlands iallafall, det var i princip gratis så vi tvekade inte ens, haha. 
 
^Mammas goda foccatia, med mozarella, spenat och seranoskinka. Muuuums. Det var dock min lunch igår och inte idag, men den fick vara med, haha. 
 
 (Wellis = Vitamin Well, har blivit en ovana att sätta "is" som ändelse på varenda ord haha) 
Provade en ny wellis idag inne i ronneby men den var inte en favorit. Tack och lov gillade min syster den så hon fick dricka upp den, haha. Oklart om denna utlöste min migränliknande huvudvärk jag haft idag, men vad vet jag. Är ju jättekänslig för allt och det suger, tog två panodil men det funkar väl sådär faktistk. 
 
Sen tog vi och grillade i det fina vädret, vi har äntligen kommit ut i uterummet och kan äta där istället för inne, så nu mår vi bra haha. 
Publicerat i Allmänt