Uppdateee

Alltså går runt konstant och är typ fett bubblig av alla känslor inom mig just nu. Vet inte om det kallas teenagedream eller raka motsatsen. Någonstans mellan varven med att satsa till 100% på hästarna ska man hinna med skolan, killar och fester. Precis som alla andra. Jag är inte direkt välkänd för att ta det lugnt på någon front alls faktiskt. Men man är ju bara 18 en gång i livet, man ska prova allt, leva som om det vore sista dagen och samtidigt hinna andas. 
 
Idag har jag mest tagit det lugnt faktiskt. Sov till halv 11 i morse, sen åt jag frukost i sängen innan jag la mig i solstolen och halvsov yttligare 1,5h. Sen tog jag tag och städade mitt rum, väldigt behövligt. Får ju mina ryck när man bara behöver göra någonting för att inte ligga i sängen och överanalysera allt hela tiden. Därefter tog jag tag i stallet och fixade där, innan vi åkte hem och grillade länge. Så mysigt. 
 
Här är förövrigt de mörkgröna shortsen jag köpte igår, sååå snygga. Har ju enligt bilderna också blivit superbrun om benen och den prestationen fortsätter redan imorgon. Ska vara ute typ hela förmiddagen med SugarCup som anordnas i blekinge. 
(ft gårdagens hår, smink och andra rester haha)
Publicerat i Allmänt