vila idag igen.

idag blev det vila igen för ronjas del, igår vilade hon med...

idag när jag o nea skulle rida ut, så var det lite molnigt när vi böt om. när vi kommer ner så började det regna lite lätt, jag sa: äh vi är svenskar, vi klarar lite regn...

haha.

kommer ut, tar hästarna och fixar klart dem, när vi håller på att sadla så öppnade himlen sig helt, allt blev blött från topp till tå.

jag sa sen; fan detta går inte, vi släpper de i hagen igen.

så gick vi in i hagen och jag och ronja tog grinden... ronja halkade lite i gräset efter att jag släppt henne, och då sprang hon till träden. verkade inte som någonting hade hänt med benen och så iochmed halkningen, men vi får se imorgon...

väntar på mitt bett, vill ju hinna rida på det lite innan lördag då vi ska till dagstorp.

imorgon stallar vi även in, kan vara skönt för hästarna att kunna sova på nätterna inne. dessutom kommer frisören i mig fram, så fram med trimmknivar, plåster (till mig då jag alltid skär mig på den j*vla kniven...) och sen tar vi fram saxen med.

hovskägg ska bort bort bort, manar ska kortas + tunnas ut för ronjas del, svansar ska få möta saxen i topparna och ronjas pannlugg ska vi få ordning på, den är typ ljusbrun i topparna, FULHETSFAKTOR3000 så där tar vi topparna.

förresten är hela mitt rum fyllt med hästprylar och tävlingskläder. på lördag kör vi!