2013 lider mot sitt slut

Sådär ja. Sista blogginlägget för 2013 skriver jag just nu. Mitt första "hela" bloggår. Försöker få upp filmen på YT men det vill inte riktigt sammarbeta. Låter den stå på hela kvällen är tanken. Precis målat naglarna och duschat, glitter glitter och lite mer glitter är jag ikväll. Ska iväg och äta samt fira med min släkt på mammas sida. Dock så ska vi inte iväg förens vid 7, så jag har ju lite tid på mig. 
 
Jag har redan varit i stallet, ute och gick med alaska nu innan det värsta börjar, samt att allting är klart. Vi ska upp igen vid 10 och ge dom sista kvällshöet och så får vi hoppas de håller sig lugna. Tidsinställda ligger under natten samt imorgonbitti, tänker inte stiga upp tidigt... 
 
Är ni taggade på att fira in 2014? Jag är något enormt taggad på 2014 så det inte är sant. 
 
Ni kanske skymtar mig med kvällens outfit på instagram, dock så har jag blivit lovad att jag och david ska köra tåg! Liten gömd talang, men det är jättekul! Vi ska köra rangerspel (ingen aning om stavning) vilket går ut på att man ska flytta typ 5 vagnar som är felplacerade så att dom står rätt. Konsten är att göra det på minst drag! Det är faktiskt jättekul, jag har ju varit och provkört lite innan idag ;) Sen kanske vi ska kolla på Dumma Mej 2, är serri fangirl 1 av det. 
 
Okej. Sista inlägget på 2013, och ni får veta lite om mig som inte så många vet.. Tack och hejdå 2013! Gott nytt år allesammans ;)