hårdträning

idag körde jag hårdträning alla simone style och red både helge och ronja, men innan dess skrittade jag och linnea ut ett varv runt hålan, så dem var riktigt uppvärmda. 
 
Ronja: Ronja körde jag base idag, inte så mkt krav på formen, bara mest av med energin, dock fick hon ju inte precis gå som ett stolpskott. nöjd faktiskt, trodde inte det, men hon gick bättre och bättre. ska se om jag och nea kanske kan ta någon bild imorgon, får se, ronja har faktiskt tappat liiite i vikt sen igår, och tror hon blir finare och jag kan komma till ridlägret med en "normal'' ponny. ;)
Helge: Helge körde jag lite hårdare med, tyckte han behövde det lite, dock var det ganska varmt och han blev svettig, dock galopperade han i 10  minuter när jag red i kanske 15 (?) men jag travade 5 och skrittade av 10 sen, tyckte inte  att han tog yttertyglen så bra som man hade önskat, det var bara på ena delen av volten där han gärna flöt ut och så fort man var och korrigerade honom så var det fullt fräs (ingen överskotts energi alls inte) 
dock ska jag nog rida både på morgonen och kvällen imorgon, tror det blir så, linnea ska spela på någon stipendiekonsert och vi ska på en liten aktivitet med familjen så får se. 
 
BTW sa jag kl 12 att jag trivdes bra som ensamvarg, och trodde jag kommer vara singel länge, Bara det att jag snackade lite med en killkompis på FB, Vi får väl se vart det leder ;)