HISS

Sverige - Vi är på bättringsväg. Det finns många sura svenskar, men det har börjat bli bättre. Jag har alltid haft svårt med Alaska när vi är på tävling då han inte dricker (han brukar få i sig lite när allt är slut dock). Det finns en supergrupp på FB - hästforum, som jag vetat om lite halvt om halvt sådär. Gick med och ställde frågan "min häst dricker inte på tävling, och då vi ska på.meeting i sommar så söker vi tips, han gillar inte äppeljuice och betforvatten"

På sisådär 5h har jag fått över 30 VÄLDIGT värdefulla vettiga tips som något kanske hjälper. Alltifrån C-vitamin, salt och tranbärsdricka. Något jag simpelt aldrig kunde tänka mig. Det tog nog dessa människor max 5 minuter av sin tid att svara, och det hjälper mig SÅ offantligt mycket. Det finns många som kan bidra med något, och nästa gång jag ser något så ska jag självklart hjälpa till - för detta har ändå hjälpt mig väldigt mycket inför Lag-SM då detta faktiskt varit min enda oro.

Tänk vad smidigt det är med FB och allt, och det är underbart enkelt. Tack till er människor som hjälper andra (och mig) - för ni gör sursverige lite mer trevligt.

För att tala om lite mer trevligt där jag verkligen blev nästan förvånad är när vi var i stockholm vintern -12. Jag med familj stod och skulle åka spårvagn - men vi hade ingen aning om vilken. Frågar därmed närmsta person. Shit det va en kille som va hur trevlig som helst och förklarade perfekt. (kan tillägga att han höjde invandrares rykte med mil, pratade svenska bättre än mig, och ja - jag är lite förvånad faktiskt, varför talas det bara om de som inte sköter sig? Största frågan i mitt liv...) Iallafall så ska jag avsluta detta lite glada inlägget med att hissa Svenskar - för det finns hopp, om våra dryga och sura invånare!