Godnatt lördag!

Måste ändå börja med att tacka för alla era värmande kommentarer dessa dagarna. Sinnesjukt va fina ni är allihopa! Ni ska bara veta hur det gör mina dagar.
 
 Hela dagen har känts som söndag, vilket gör det extra skönt att ha en dag till med vila imorgon! Livet är bra härligt ibland. 
 
Började dagen med att segt vakna upp, fixa stallet, sen handlade vi lite. Åkte sen hem och satt bänkad framför konståknings-EM, finns inget roligare att kolla på när det gäller livesändningar! Sen åkte vi till stallet igen, red Alaska ett sånt bra pass idag på dressyrbanan! Kände först igenom dagsformen, och idag behövde jag bara passa ytterbogarna lite. Det ligger i detaljerna. Vi red mycket delar från fälttävlansprogramen, alltså mycket skänkelvikningar, ökningar, samlingar, galoppbågar och ja, allmänt mycket lösgörande. Alaska satte ALLA galoppfattningar idag, så grymt bäst! Vi har ju bara kämpat med dessa ett tag... Hårt slit lönade sig. Det ligger så många timmar utav halvhalter bakom. Jag har ridit Helge en del för att se hur jag gör galoppfattningen på han, för att sen hoppa upp på Alaska direkt efter och känna samma känsla! Härligt med lite resultat på träningen. Hans trav idag var lika gudomlig som alltid. Taktfast, kraftfylld och formningsbar skulle jag nog beskriva den som. Vi båda var på väldigt härligt humör idag, och det kändes lite som en revanch från torsdagens ganska katastrofala träning. 
 
Åkte hem och skrev det förra inlägget, har redigerat lite i det nu i efterhand med. Delade vidare det på min instagram med, och det blev väldigt hyllat där. Här har jag redan märkt utav att det gillades. Har funderat och finulat på det länge nu. 
 
Ska gå och lägga mig nu, kroppen skriker efter lite vila, mitt huvud med faktiskt. Jag har dock inget tidsinställt inför imorgon, men jaja, ni får väl se när jag dyker upp helt enkelt. Hör och häpna, imorgon har jag sovmorgon. Det var ett tag sedan, idag vaknade jag vid 8, det är 2,5h sovmorgon jämfört med vardagmornarna det kan jag säga. Haha! Godnatt nu, hoppas ni har en bra helg och laddar upp för kommande vecka, och februari månad! 
 
Idag har vi också avslutat januari. 1/12 månader har REDAN passerat? Hit med handbromsen NU! ;)