Godmorgon god middag god kväll

Här ekar det tomt men alltså att sova i sin egna säng gjorde att jag sov ostört i 11h. De två senaste dygnen har jag alltså sovit i över 32 timmar. Och jag är fortfarande trött. Haha! 

Uteritt med båda stjärnorna idag, Alaska pigg som bara den, men fin. Lite svårt att kräva allt av han nu, men formen känns riktigt bra! 

Helge fick delta på sitt babypelham, han har ju varit lite stark ett tag nu, så jag provade ut över småstockarna i skogen. Han var sååååå fin och tillbaka hos mig hela tiden, han drog ingenting och vi hade inga problem med varken gas, broms eller liknande. Nu blev han mer reglerbar! Skönt med tanke på att han är stor, jag liten och vi båda ska kommunicera. Kändes bra med avståndsbedömningen också, så detta kommer bli kalas! Tror minsann att nästa tävling kör vi H100! Ska bara bestämma när den blir av. Lets Go! 

På torsdag har jag tackat ja till en träning för Magnus gällerdal på flyinge, så vi ska dit då. Härligt! Kameran såklart laddad! 

Imorgon har jag förhoppningsvis mer tid för bloggen, då ska jag försöka visa bilder från bla Spanien och shoppingen! På kvällen rida Alaska en sväng och förhoppningsvis fixa lite bilder. Sen ska jag börja skissa på en ny design, eller ja, nytt färgtema och header hit. Men sommarbilder behövs då!